Quantcast

Palangoje – Europos pučiamųjų muzikos šventė

  • Teksto dydis:

Vos du mėnesiai – tiek laiko liko iki svarbiausio šiųmečio Europos pučiamųjų muzikos pasaulio įvykio – Palangoje vyksiančio 45-ojo Europos brasbendų čempionato, tad prekyba bilietais į čempionato koncertus, o ypač – į išskirtinį Gala koncertą, vyksiantį gegužės 4 d., jau gerokai įsibėgėjo, feisbuke praneša Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

„Balandžio 27 d. – gegužės 5 d. Palangoje vyks tikrų tikriausia pučiamųjų muzikos fiesta – į mūsų kurortą suvažiuos geriausi Europos pučiamųjų orkestrai, savo meistriškumu neabejotinai užbursiantys ne tik šios muzikos profesionalų, bet ir mėgėjų širdis.

Europos brasbendų čempionatas klausytojus pakvies mėgautis renginiais po atviru dangumi, kūrybinėmis dirbtuvėmis, susitikimais, koncertais ir, žinoma, pačiu konkursu.

Pirmą kartą Rytų Europoje vyksiantis prestižinis pučiamųjų muzikos renginys į Palangą sukvies profesionaliausius orkestrus iš Norvegijos, Anglijos, Velso, Šiaurės Airijos, Prancūzijos, Šveicarijos, Vokietijos, Italijos, Austrijos, Belgijos, Danijos, Olandijos, Švedijos bei Lietuvos – jie rungsis tarpusavyje dėl čempiono titulo skirtingose kategorijose, o čempionatą vainikuos įspūdingas Gala koncertas.

Nepraleiskite istorinio šanso pamatyti šį nuostabų renginį, kurio tradicijos Europoje siekia jau ne vieną dešimtmetį. Kad šis renginys vyktų Lietuvoje – Palangoje ir apskritai pirmą kartą Rytų Europoje, kuris pritraukia pačius geriausius Europos orkestrus, žymiausius pasaulio instrumentų gamintojus ir apie 5000 gerbėjų ir viso pasaulio, siekėme beveik 10 metų! Ir mums tai pavyko!“ – skelbia Šarūnas Vaitkus.

Bilietus galima įsigyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina

Regina portretas
Tikrai puiki Šventė.

jojo

jojo portretas
atvaziuos mano buvusi simpatija-visiem papus i,,triuba,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių