Quantcast

„Muzikuojančio kelto“ sezoną uždarys I. Valinskienė

  • Teksto dydis:

Artėjant labai gražiai ir didelė šventei – Ingos Valinskienės 50-mečio jubiliejinių koncertų turui po didžiausias Lietuvos arenas – populiarioji atlikėja neslepia jaučianti simpatiją klaipėdiečių klausytojų publikai, kuri, iš savo pusės, atsako ypatingu palankumu jai kaip klaipėdietei. Rugpjūčio 13 d., šeštadienį, festivalio „Muzikuojantis keltas“ denyje savo nuostabiomis emocijomis Inga pasidalins su visais, pripažįstančiais jos talentą, atlikdama geriausias savo dainas programoje "Iš visos širdies".

Nuodėmingo grožio moteris, apdovanota aktorės, šokėjos ir dainininkės talentais, prisipažįsta dievinanti lyrikos bei dramatizmo kupinas dainas.

"Jos labiausiai atspindi mano būdą. Esu nuotaikos, emocijų žmogus, – sakė atlikėja. – Labai džiaugiuosi galėdama savo gerbėjams koncertuoti ne tik televizijos ekrane, bet ir koncertų salėse. Kai galiu žiūrėti jiems į akis, jausti artimą ryšį, atiduoti save. Kaip visada, mano dainos atliekamos iš visos širdies ir yra skirtos jiems. Jos jausmingos ir kalba apie tai, kas mums visiems svarbiausia: apie gyvenimą, laimingą ir liūdną meilę. Koncerte mes dainuojame drauge ir išgyvename dainomis papasakotas istorijas."

Atlikėja neslėpė jaučianti simpatiją klaipėdiečių klausytojų publikai. "Klaipėdos žiūrovai man patinka, ir nežinau, ar dėl ypatingo jų laisvumo, ar dėl to, kad jie man jaučia palankumą kaip klaipėdietei. Man su šia publika iš tikrųjų smagu, ir sakau tai niekam nepataikaudama", – atviravo dainininkė.

"Iš visos širdies" – tai koncertas tiems, kurie pasiilgę gerų emocijų bei puikios muzikos, klausant melodingo ir visuomet nuoširdžiai skambančio I. Valinskienės balso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
Debile ka rasai,ji nuostabi dainininke,zmona

jooo

jooo  portretas
Taigi,kad Valinskienės praeitis Klaipėdoje žinoma,ji ne vienam graikų jūrininkui varputę nučiulpė
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių