Quantcast

Melnragėje – bendruomenės šventė „Sugrįžimas“

  • Teksto dydis:

Po kelerių metų renovacijos Melnragės biblioteka oficialiai atveria duris klaipėdiečiams. Šiandien 17.30 val. kviečiami į bendruomenės šventę, kurioje koncertuos violončelistai Tomas Mikalauskas ir Karolis Vaičiulis, šventinę nuotaiką kurs Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro ugdytiniai. Renginio metu veiks marinisto Povilo Dirgėlos tapybos darbų paroda. Ja grožėtis galėsite iki kovo 31 d.

Melnragės centre esančiame pastate atliktas kapitalinis remontas, trukęs daugiau nei vienerius metus.

Šiame pastate veikė Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Melnragės padalinys, įkurtas prieš daugiau nei 70 metų, ir Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras.

Šios įstaigos sugrįžo į atnaujintas erdves.

Pirmame aukšte įkurta biblioteka su 7 tūkst. knygų fondu, spauda, viešąja interneto prieiga, erdve mažiesiems, parodų ir renginių sale, kuria atvirai naudosis ir Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras bei Melnragės bendruomenė.

Ši biblioteka iš kitų Lietuvos bibliotekų išsiskiria tuo, jog tradicinės paslaugos bus kreipiamos marinistine linkme.

Biblioteka yra parengusi Mėlynosios bibliotekos koncepciją, kurią padedant tarptautiniams partneriams planuoja sėkmingai įgyvendinti.

Melnragėje aktyviai veikia vietos bendruomenė, todėl tikimasi vykdyti bendrus projektus, organizuoti renginius, susitikimus, diskusijas, sėkmingai įgyvendinti svajones.

Antrame pastato aukšte savo veiklas vykdys Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

biblioteka

biblioteka portretas
gerai,.bet ar sokiai bus,tiems,kuriems per 30 ir daugiau....norisi zmonems pajudeti ir pabendrauti ,nes ir pavasaris ,pasokus galima ir prie juros pasivaikscioti saulelydzio palydeti,ar buvo apie tai pagalvota...

Gal

Gal portretas
Puiku, nuostabi šventė. Gal galima padovanoti marinistinių nenuvalkiotų knygų?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių