Quantcast

Klaipėdos pilies džiazo festivalio stiprybė – atsidavusi komanda

  • Teksto dydis:

Nenumaldomai artėjantis Klaipėdos pilies džiazo festivalis rugpjūčio 5–7 dienomis klaipėdiečius ir miesto svečius pakvies į jau 27-tą džiazo muzikos fiestą su ryškiausiomis muzikinio pasaulio žvaigždėmis. Per beveik 30 metų daugybę kvapą gniaužiančių muzikinių pasirodymų padovanojusio renginio stiprybė – ištikimiausi festivalio gerbėjai ir žiūrovai, gausus būrys rėmėjų, bičiulių ir partnerių, bei festivalį organizuojanti didžiulė bendraminčių ir savanorių komanda.

„Organizuojant festivalį svarbu turėti bendraminčių ratą, su kuriais žvelgtume viena kryptimi ir galėtume ne tik įgyvendinti visas pašėlusias idėjas, bet ir drauge įveikti visus kylančius sunkumus bei džiaugtis puikiais rezultatais. Esu labai laiminga, kad šalia manęs visada stovi darbšti ir atsidavusi komanda, kurią neabejotinai galiu vadinti džiazo šeima. Mums kiekvienam šis festivalis yra ne eilinis renginys, o vienas laukiamiausių metų įvykių, kuriam atiduodame visą savo širdį“, – sakė festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė.

Ingos žodžius patvirtina savanorė Anžela, kuri pripažįsta, jog Klaipėdos pilies džiazo festivalis – tai viena svarbiausių ir laukiamiausių jos gyvenimo švenčių: „Tai nuostabi, spalvinga, įvairių stilių džiazo muzikos šventė. Tai nepamirštamos akimirkos laimės, džiaugsmo, pozityvios energijos, gerų emocijų ir puikios nuotaikos“, – teigė ji.

Mums kiekvienam šis festivalis yra ne eilinis renginys, o vienas laukiamiausių metų įvykių, kuriam atiduodame visą savo širdį.

Moteriai pritaria ir festivalio operatorius, savanoris Algis, kuris nedaugžodžiaudamas festivalio apibūdinimą sudėjo į vieną visa apimantį žodį – „spalvingas“.

Kad festivalis – tai įvairiausių teigiamų pojūčių puokštė, mano ir komandos narė Evelina: „Kiekvienas festivalis yra ypatingas, atnešantis gausybę gerų emocijų ir paliekantis neišdildomus įspūdžius. Festivalio dėka kasmet galiu augti, išbandyti save vis kitose srityse bei pasisemti naujų idėjų. Na, o klausantis koncertų ir matant bendrą festivalio rezultatą apima didžiulis pasigerėjimo jausmas, kai norisi čia ir dabar mėgautis akimirka bei išgerti kiekvieną muzikos lašą“.

 

 

Savanoriui Justinui džiazo festivalis asocijuojasi su magišku apsireiškimu: „Man šis festivalis yra tarsi vienas didžiulis magijos apsireiškimas. Nepažįstami žmonės linksminasi kartu ir dainuoja, seni draugai ar šeimos susitinka praleisti laiką kartu geros muzikos fone, širdys plakančios vienu ritmu pagal profesionaliausių pasaulio atlikėjų kūrybą, tikros ir nuoširdžios emocijos. Tai yra magiška, tai yra Klaipėdos pilies džiazo festivalis“.

„Man festivalis – tai vieta, kur susitinki draugus ir bendraminčius iš viso pasaulio. Vieta, kur gali pasikrauti naujų įspūdžių ir emocijų visiems ateinantiems metams bei dalintis jais su savo artimaisiais. Tai – vieta, kuri leidžia tobulėti“, – festivalio suteiktomis galimybėmis džiaugėsi Viačeslavas.

„Klaipėdos pilies džiazo festivalis mano gyvenime yra jau 11 metų, kiekvienais metais šio festivalio data yra pažymėta mano kalendoriuje. Nepamirštamų akimirkų, garsų, jausmų, meilės, juoko festivalyje yra begalės, tad visi norintys patirti puikių įspūdžių yra kviečiami ir laukiami festivalyje“, – į festivalį kvietė ilgametė savanorė Aušra.

Nepraleiskite vieno ryškiausių uostamiesčio renginių! XXVII Klaipėdos pilies džiazo festivalis vyks rugpjūčio 5–7 d., Kruizinių laivų terminale. Visi renginiai nemokami!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių