Quantcast

Klaipėdietes užbūrė dizainerio L. Salasevičiaus suknelės

Klaipėdoje pristatyta vieno žymiausių Lietuvos dizainerių stilistų Liutauro Salasevičiaus 2013 metų vakarinių suknelių kolekcija.

Klaipėdoje pristatyta vieno žymiausių Lietuvos dizainerių stilistų Liutauro Salasevičiaus 2013 metų vakarinių suknelių kolekcija. Uostamiestyje ji demonstruota pirmą kartą.

L.Salasevičiaus sukurta suknelių kolekcija buvo pristatyta šeštadienį parodoje „Grožis 2013“. Renginys Klaipėdos arenoje sulaukė didelio susidomėjimo.
Pats dizaineris yra sakęs, kad šioje kolekcijoje akcentuojamas moters kūno grožis – subtiliai atidengiami pečiai, nugara, liemenuoti siluetai.

Kuriant šią kolekciją naudoti prabangūs audiniai, tamsiai mėlyna, juoda ir pastelinės smėlio bei gesintos žalios spalvos deriniai, nėriniai, netradiciniai ilgi kirpimai, rankų darbo aplikacijos.

L.Salasevičius yra pasakojęs, kad šią drabužių kolekciją įkvėpė pats gyvenimas, nuolatinis mokymasis ir netobulos, bet todėl ir nuostabios moterys. Ji gimė iš muzikos, sujungus rytietiškus ir prabangius motyvus. Kolekcijos tikslas – pabrėžti moters grožį, padaryti ją fatališką ir vienintelę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių