Quantcast

Klaipėdą užliejo gatvės muzikos dienos garsai

Ne visi klaipėdiečiai šeštadienį išskubėjo prie jūros. Dalis jų liko uostamiesčio širdyje, kur nuo vidurdienio vyksta gatvės muzikos dienos koncertai.

Klaipėda aidi. Nors popietę prie kiekvienos grupės ar atlikėjo susirinkusių žiūrovų nebuvo galima pavadinti minia, tačiau norinčiųjų pasiklausyti muzikavimo tiesiog Klaipėdos senamiestyje netrūko.

Stilių įvairovė, atlikėjų amžiaus ir patirties skirtumai viliojo vaikštinėti gatvėmis ieškant vis kitos koncerto vietos.

Klaipėdos dramos teatro aktorių „Kreivos muzikos orkestras“ grojo ne ilgiau nei kiti atlikėjai, bet tiems, kas susiprato užsukti į Teatro aikštę, jie padovanojo nepakartojamą reginį.

Roko, elektroninės muzikos, bardų pasirodymai, klasiką atliekantys menų gimnazijos mokinukai ir dainuojamosios poezijos atlikėjai suteikė malonaus peno akims ir ausims.

Vakare, 21 val. „Drum2gether“ su Vinetu gentimi ir kitais muzikantais patrauks skambančia eisena iš šiaurinio rago į Turgaus gatvę, kur šaliai sankryžos su Tiltų gatve įrengta scena.

Šioje scenoje vakare pasirodys klaipėdiečių jau ne viename renginyje ir koncerte matytas ir pamėgtas kūrėjas ir atlikėjas iš Rusijos Larionas Djakovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai norėčiau nueit

Labai norėčiau nueit portretas
bet Lietuvoje per dieną 17 koronos atvejų..

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Organizatoriams didelis minusas. Siais metais daug kas neaisku. Net nepanasi i gatves muzikos diena! Didziausias gatves muzikos dienos nesusipratimas - scena tiltu ir turgaus gatviu sankryzoje!!!!! Kas leidzia taip tumšiui dergtis ir gadinti gatves muzikos diena? Kam tiek garso? ar išvis suprantate prasme gatves muzikos dienos? Čia labiau panašu buvo į pigų ir beskonį, "už dyką" muzikantų, patriukšmavimą. Kam gatves muzikos dienoje didžėjai su savo psichodeline muzika? Kam tie vestuviniai muzikantai?...jokios sistemos, Ar yra dar likę Klaipėdoje profesionalių ir suprantančių renginių organizatorių? Pasikeitus muzikantui merui, tikėtina pasikeis ir tie pigūs, "už dyką" muzikantų triukšmavimai

jooo

jooo portretas
Gal nelabai jau panašūs į gatvės muzikantus. 2-3 iš visų
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių