Quantcast

Klaipėdą drębinęs Selas: jei mums pavyko pranokti miesto eglutės įžiebimo šventę – buvome laukiami

Šeštadienio vakarą į Klaipėdos „Švyturio“ areną po daugiau nei trejų metų pertraukos grįžo grupė „SEL“. Akivaizdu, kad pajūrio publika laukė Egidijaus Dragūno-Selo:  į šou susirinko sausakimša salė gerbėjų.

Dviejų su puse valandos trukmės koncerte skambėjo ir ryškiausi grupės hitai, ir naujos dainos iš šiuo metu įrašinėjamo albumo.  Gerbėjai šėlo, dainavo kartu ir po šou neskubėjo skirstytis. 

„Esu be galo dėkingas Klaipėdai už tokį garsų ir gausų sutikimą. Jei mums pavyko pranokti miesto eglutės įžiebimo šventę, tai rodo, kad buvome tikrai laukiami. Kaip visuomet  į pasirodymą įdėjome visą širdį, neabejoju, kad tai pajuto kiekvienas atėjęs“, – po koncerto sakė Selas.

Šou džiugino ne tik įspūdingomis vizualizacijomis, bet ir specialiaisiais šviesų, lazerių efektais. 

V. Selivonciko nuotr. 

„Noriu pasakyti didžiulį „ačiū“ ne tik atėjusiems, bet ir didžiulei komandai, be kurios šou nebūtų įvykęs. Dėkoju visiems, kurie prisidėjo, dėkoju visiems, kurie kartu per šiuos metus padarė tai, kas daugeliui atrodė neįmanoma“, – dėkojo E. Dragūnas.

Šiais metais „SEL“ surengė net du  šou. Pirmasis, pažymėtas ne vienu rekordu, vyko vasaros pabaigoje, Kauno Dariaus ir Girėno stadione, antrasis – šeštadienį Klaipėdoje. Abu renginiai buvo sausakimši.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Šaunuolis Selas. Nesupyko ant Klaipėdos jaunimo už niurzgalų sęnių ir vietinės valdžios kvailystes - atvažiavo ir parodė aukštą lygį. Gera dovana besibaigiant metams..O jūs senukai drožkit kniaukalų ir giedojimu klausyt. Kaip tik jums tas Adventas..

nemėgstu neraštingų ir išdrebintų

nemėgstu neraštingų ir išdrebintų portretas
na tikrai - DRĘBINĘS. Matyt, ir reporteris SELO išdrebintomis smegenimis.

Ela

Ela portretas
.."".drębinęs ""- kurioj mokykloj taip išmokė ? Išsitaisykit klaidas ...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių