Quantcast

Kino seanse po atviru dangumi – nelaukti ekstremalumai

Vadinamojo neįgaliųjų paplūdimio automobilių stovėjimo aikštelėje šeštadienį vyko antrasis kino seansas po atviru dangumi. Jo metu sulaukta ir nelauktų ekstremalumų. Seansą trikdė staiga pakilęs vėjas.

Vadinamojo neįgaliųjų paplūdimio automobilių stovėjimo aikštelėje šeštadienį vyko antrasis kino seansas po atviru dangumi. Jo metu sulaukta ir nelauktų ekstremalumų. Seansą trikdė staiga pakilęs vėjas.

Antrojo kino seanso po atviru dangumi metu buvo rodomas filmas „Šokis hip-hopo ritmu. Viskas arba nieko“ (2014). Jį išrinko patys atrakcijos dalyviai. Socialiniame tinkle „Facebook“ klaipėdiečiai galėjo balsuoti už patinkančią juostą.

Pirmojo seanso metu renginys sulaukė anšlago. Į neįgaliųjų pliažą suvažiavo 300 automobilių. Dar kone pusantro šimto liko už vartų, nes nebetilpo į aikštelę.

Šį kartą žiūrovų buvo mažiau. Atvažiavo 85 mašinos.

„Susidomėjimas išlieka didelis, nors sulaukėme mažiau žiūrovų. Manau, kad tam įtakos turėjo vykę festivaliai. Jų buvo daug ir įvairių. Tiek Nidoje, tiek Giruliuose. Nemaža dalis jaunimo buvo ten. Esame patenkinti“, – tvirtino vienas iš renginio organizatorių Ilja Barkovskij.

Neišvengta ir ekstremalumų. I.Barkovskij pasakojo, kad seanso metu pakilo stiprus vėjas, kurio sinoptikai nebuvo numatę. Teko laikyti ekraną, kad pavyktų užbaigti seansą.

„Vėjas pablogino situaciją. Tačiau su atvykusiais draugiškai baigėme seansą“, – pasakojo I.Barkovskij.

Kino po atviru dangumi ypatumas – tai drive-in systema, kuri reiškia, kad kiekvienas gali atvažiuoti savo mašina ir žiūrėti filmą ant didelio pripučiamo ekrano. Tuo metu garsą kiekvienas gali nustatyti savo mašinoje.

Kino seansai po atviru dangumi bus organizuojami kiekvieną vasaros šeštadienį. Filmą, kuris bus rodomas, renka patys žmonės.

Likus keletui dienų prieš renginį, SIG Events kompanija savo „Facebook‘o“ profilyje paskelbia 4-6 filmų sąrašą ir kiekvienas gali balsuoti už jam patinkantį variantą.

Filmas pradedamas rodyti apie 23 val., tačiau rinktis galima pradėti anksčiau – nuo 20 val. Bilieto kaina – 5 eurai už mašiną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SIG Events

SIG Events portretas
Mūsų puslapis facebooke SIG Events

Zyklas

Zyklas portretas
Dar vienas susireikšminęs. "kodėl mus filmuojat? kodėl mus fotografuojat??" A jau tokiomis žvaigždėmis jaučiatės, ar dėmesio trūksta? Kas tau nutiks jei teigiamo konteksto straipsnyje ar siužete savo snukį/numerį pamatysi? Prie jūros gėrei, kai turėjai darbe sėdėt? Su meiluže mašinoj filmą žėjai, žmonai pasakęs, kad dirbi?? Užknisa tokie "zviozdos".

to mmm

to mmm portretas
Pasiemei tecio masina, kol jis atostogauja ir nerimauji, jog uzmatys?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių