Quantcast

Judėjimas „Pinigautojai“ sukūrė dainą-manifestą „Odė Klaipėdai“

  • Teksto dydis:

Vaizdo klipas dainai nufilmuotas ikoniškose Klaipėdos vietose: prie diskusijas sukėlusio piešinio ant Klaipėdos piliavietės rytinės kurtinos sienos, Vakarų krašto dainų šventės metu, prie burlaivio „Meridianas“ ir pan.

„Mes labai dažnai girdime, kad Klaipėda – geras miestas, bet kai viskas gerai, reiškia, kad nieko nereikia keisti. Mūsų judėjimas siekia įvardyti, kad yra ką keisti. Tai ne pasityčiojimas ar miesto niekinimas, tai darome dėl to, kad būtų geriau gyventi“, – sakė judėjimo narys Donatas Želvys.

„Klaipėda 2022“ projekte kaip viena uostamiesčio problemų įvardytas visuomenės pasyvumas, klaipėdiečiai priskirti „OK visuomenės“ atstovams.

„Susidaro toks įspūdis, jog klaipėdiečiai yra patenkinti viskuo“, – neseniai atliktą sociologinį tyrimą dienraščiui „Klaipėda“ komentavo sociologas Liutauras Kraniauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sudas

Sudas portretas
ta daina.Išlindo trys aktyvistai ir tipo,,jaunimas bunda":D)Galėjo daugiau pagalvoti, pasikalbinti koki chorą, studiją grok ar konservatorijos aktorini.Būtų nuskambėje..Bet Kalipėda pasižymi svarbiausiu-aktyvistu, visuomenininku savo asmeninio ego kultu.T.y.,,Jeigu tu ne mano planų vykdytojas -tu ir tavo konsepcijos man neįdomios."

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Kol struktūrinis savireklama užsiimantis ale aktyvus KLAS jaunimas užsiima selfiais bent kažkas kelia politiškai aktualius miestui klausimus.

pirmyn

pirmyn portretas
Galų gale apie didžiules Klaipėdos problemas prabyla jaunimas. Puiku!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių