Quantcast

Jazzu skelbia pirmąsias vasaros koncertų datas – aplankys didžiuosius ir mažesnius miestus

  • Teksto dydis:

Viena žinomiausių šalies atlikėjų Justė Arlauskaitė-Jazzu po kūrybinių atostogų Filipinuose grįžta į sceną. Šiandien atlikėja atskleidžia koncertų datas bei miestus, kuriuose surengs didžiuosius vasaros pasirodymus.

Garsi dainininkė vasarą pasitiks intensyviai ir surengs įsimintinus pasirodymus, išsiilgusiems atlikėjos dainų. Tiesa, Jazzu žada ir ne vieną muzikinę premjerą, kurios gimė atostogų egzotiškuose Filipinuose metu.

„Labai pasiilgau koncertų, pasiilgau publikos. Apskritai, man vasaros koncertai yra labai ypatingi. Tas žmonių šypsenų, gero oro ir pozityvios atmosferos santykis – juo po vasaros gyvenu dar ilgai. Šie koncertai bus ypatingi ir tuo, kad atsivešiu naujų dainų, kurias nekantrauju pristatyti!“ – džiaugiasi Jazzu.

Šiandien atskleidžiami pirmieji žinomos dainininkės pasirodymai Lietuvoje. Viena geidžiamiausių ir daugiausia prestižinių apdovanojimų pelniusi kūrėja koncertus surengs Vilniuje, Lukiškių kalėjime 2.0, Šiauliuose, Ch. Frenkelio vilos kieme, Marijampolėje, „Hikvision“ futbolo arenos kieme, Klaipėdoje, Jono kalnelyje, bei Alytaus kultūros centro amfiteatre.

„Tarp koncertinių vietų yra tokių, kuriose jau teko dalintis muzika, bet yra ir tokių, į kurias atvyksiu pirmą kartą. Tiek miestai, tiek vietos sukuria tą išsiilgtą koncertinį jausmą, išskirtinumą. Labai laukiu vasaros ir susitikimų su jumis“, – pasakoja viena garsiausių šalies atlikėjų.

Drauge su muzikos grupe ji atliks tokius savo hitus kaip: „Vasara“, „Nusiplauni rankas“, „Po mano oda“, „Dumblas“ bei daugelį kitų. Be to, dainininkė paruošė keletą naujų muzikinių siurprizų.

Birželio 3 d. vasarą ji pradės Vilniuje, Lukiškių kalėjime 2.0, liepos 22 d. – Šiauliuose, Ch. Frenkelio vilos kieme, rugpjūčio 12 d. – Marijampolėje, „Hikvision“ futbolo arenos kiemelyje, rugpjūčio 20 d. – Klaipėdoje, Jono kalnelyje, o rugpjūčio 26 d. Jazzu bus galima išgirsti Alytaus kultūros centro amfiteatre.

Bilietus į šiuos koncertus platina Bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GALEJO JI PER KARANTINA KONCERTUOTI

GALEJO JI PER KARANTINA KONCERTUOTI portretas
O kur SELas ? Jam kaip su rusiska dujomis ir nafta, yra boikotas.....? O tolerantiska mergele tegul eina i TV ir Vilniuje (tik ne Kaune, Kaunas uz tradicine seima) ir tegul ten dainuoja....

Suoliukas

Suoliukas portretas
Kada nudazys?

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Ar Alytus jau tapo didysis Lietuvos miestas ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių