Quantcast

„JazzFest Budapest“ ir Klaipėdos pilies džiazo festivalis pasirašė bendradarbiavimo sutartį

„JazzFest Budapest“ – visame mieste, koncertų salėse, klubuose bei viešose erdvėse vykstantis džiazo festivalis, kuriame pasirodo pasaulinės džiazo žvaigždės ir vietiniai muzikantai.

„Džiaugiuosi pažintimi su Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadove Inga Grubliauskiene. Tikiu, kad džiazo dėka galėsime geriau pažinti Vengrijos ir Lietuvos kultūrą“, – sakė „JazzFest Budapest“ direktorius Attila Kleb.

„Budapešto džiazo festivalis – dar gana jaunas, tad tikiu, kad mūsų Klaipėdos pilies džiazo festivalio ilgametė istorija ir patirtis,  o milijoninio miesto Budapešto veržlumas taps puikia sinergija bendriems projektams“, – kalbėjo Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė I. Grubliauskienė.

Simboliška, kad pasirašymo ceremonija įvyko Budapešto džiazo klube „Jedermann“.

Jubiliejinis XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis vyks 2024 birželio 27–29 dienomis Teatro aikštėje ir kitose miesto erdvėse, festivalyje pasirodys įvairūs atlikėjai iš viso pasaulio, o užsimezgusio bendradarbiavimo su „JazzFest Budapest“ dėka festivalyje pasirodys Vengrijos Ferenco Listo muzikos akademijos dėstytojas, multiinstrumentalistas Mihály Borbély.

Daugiau informacijos – www.jazz.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
ar pas Aliaksandrą nevažiuosjat sutarčių pasirašyt?

Labai gerai

Labai gerai portretas
Tiesiog super. Gerai, kad toks renginys yra mieste. Gerai ir kad festivalio geografija plečiasi. Ir nekreipkit dėmesio į komentaruose burnojančius išsiigimėlius, juos tėvai per klaidą pagimdė, nespėjo aborttto pasidaryt. Dešimtkart sėkmės I. Grubliauskienei!

Jop

Jop portretas
...ruskiams parsidave, jau situ parsidaveliu salies mums nereikia!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių