Quantcast

Erotinis romanas šokiravo šeimą

Pirmą savo knygą parašiusi Donata Kontenienė dabar jau šypsosi, prisimindama šeimos narių reakcijas, kai pranešė, jog rašo erotinį romaną. Doviliškės mama griebėsi už širdies, vyras, skaitydamas erotines scenas, tyliai dūsavo, o brolienė, pirmoji rašomų skyrių skaitytoja, nekantriai trypčiojo už durų, laukdama naujos herojų jausmų intrigos.

Pirmą savo knygą parašiusi Donata Kontenienė dabar jau šypsosi, prisimindama šeimos narių reakcijas, kai pranešė, jog rašo erotinį romaną. Doviliškės mama griebėsi už širdies, vyras, skaitydamas erotines scenas, tyliai dūsavo, o brolienė, pirmoji rašomų skyrių skaitytoja, nekantriai trypčiojo už durų, laukdama naujos herojų jausmų intrigos.

Kopimas pragaro ratais

"Knygos neskaitė tik tėvas. Nežinau, kuo tai baigsis, lauksiu reakcijos. Bet gal neišvys iš namų?" – juokėsi žinomo žvejo, pasaulio čempiono Vlado Valukonio dukra D.Kontenienė.

Paklausta, apie ką jos pirmoji knyga, Donata atsako lakoniškai – apie jausmus: "O jų gali būti tiek labai gražių, tiek ir bauginančių".

Knyga pavadinta "Septynetas". Tai aliuzija į žymaus italų poeto Dantės Aligjerio kūrinyje "Dieviškoji komedija" minimus devynis pragaro ratus. Septintasis – smurtininkų buveinė.

Knygos autorė romane aprašo dviejų žmonių santykių vystymąsi ir tikina, kad nevaldoma aistra visuomet yra šiek tiek smurtaujanti.

"Tai juk kito žmogaus užvaldymas, jo laisvės pasiglemžimas. O tiesiogine prasme "Septynetas" – paslaptingas klubas, kuriam priklauso knygos herojus, turtingas Londono aukštuomenės atstovas. Į jo namus atvykusi jauna lietuvaitė sužadina jam jausmus. Tik ar tai gali išgelbėti vyrą? Ar galima užsimerkti prieš tamsiąją mylimo žmogaus pusę?" –  siužetą pasakojo D.Kontenienė.

Laukė vyro reakcijos

28 metų doviliškė prisipažino, kad knygą parašė kone slapta  – galvoje turėtas romano siužetas į baltus puslapius sugulė naktimis, per kelis žiemos mėnesius.

"Pavasarį šeimai užsiminiau, kad rašau knygą. Visi tik akis išpūtė, niekas netikėjo. Tačiau perskaitę beveik pusę knygos skyrių susitaikė su mintimi. Brolio žmona labai palaikė. O aš laukiau vyro reakcijos. Jam buvo sunku. Skaitydamas erotines romano scenas, pakeldavo akis ir palinguodavo galvą. Turėjau suprasti, kad jam virė prieštaringi jausmai. Tačiau vėliau išsakė visas pastabas, o aš į jas atsižvelgiau", – prisipažino D.Kontenienė.

Ne tik erotika

Doviliškė aiškino, kad nebuvo nė minties romaną leisti slapyvardžiu.

"Aš neturiu ko gėdytis. Į visus klausimus galiu drąsiai atsakyti ir neturiu ko slėpti", – patikino autorė.

Leidėjai, pristatydami romaną publikai, pažymi, kad jei skaitytojui patiko E.L.James romanas "Penkiasdešimt pilkų atspalvių", patiks ir ši knyga.

"Tačiau mano romane ne tiek jau daug sekso scenų. Kodėl tokie populiarūs erotiniai romanai? Gal todėl, kad kiekviena moteris slapčia svajoja apie Pelenės istoriją, kiekviena iš mūsų norime užvaldyti vyrą, tapti jo jausmų valdove", – tikina autorė.

Paklausta, ar bus rašoma antroji romano dalis, D.Kontenienė atsakė, kad paskutinio sakinio savo kūriniui ji dar neparašė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daivute

Daivute portretas
Kai pradėjau skaityti, atrodė, labai daug panašumų į 50 pilkų atspalvių..Tačiau ši knyga mane taip įtraukė, jog ją perskaičiau vos per keletą vakarų. Man ji asmeniškai labai patiko, o pabaigoje kur Antonis įskaudino Gabrielę net verkiau.. :D LABAI LAUKSIU ŠIOS KNYGOS TĘSINIO! Jūs šaunuolė Donata Kontenienė!

Monikute

Monikute portretas
Perskaičiau knygą... Super, daugiau tokių knygų, mokančių supratingumo, meilės!O jūs... vargšai, pavyduoliai knygas eitumėte skaityti, o ne klaviatūra barškinti tuščius komentarus... :)

kapitonas akivaizdusis

kapitonas akivaizdusis portretas
sita naujiena svarbiau uz: bedarbiste, uz nusikaltima, uz korupcija. tada nenustembu kodel mes gyvenam taip sudinai
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių