Quantcast

Džiugi žinia iš D. Montvydo – vasarą išskirtinis koncertas Palangoje

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu rečiau girdimas, bet neabejotinai vienas ryškiausių šalies pop muzikos atlikėjų Donatas Montvydas pas gerbėjus sugrįžta su džiugia žinia. Liepos 6 – ąją atlikėjas kartu su kameriniu orkestru Palangos koncertų salėje surengs išskirtinį koncertą, kuriam Donatas ruošia ir ne vieną staigmeną.

„Pirmąjį kartą su tokiu sąstatu pasirodžiau praėjusią vasarą Vilniaus Botanikos sode. Romantiška atmosfera, puikiai skambantys styginiai instrumentai ir daugybė besišypsančių veidų. Nieko daugiau ir nereikia. Šį kartą tai bus tik antras kartas ir jis vienintelis šią vasarą, tai Palangos koncertų salė“, - džiaugsmo neslepia D. Montvydas.

Liepos 6 – osios vakarą garsus dainininkas kviečia ne tik pajūrio gyventojus, bet ir visus, planuojančius atostogas prie jūros. Pasak Donato, tokio tipo koncertuose jis suskamba visai kitaip ir atskleidžia nemažai klausytojų nežinomą savo pusę.

„Aš jaučiu, kad žmonės, kurie nėra buvę akustiniame mano koncerte, jie net neįsivaizduoja, kad gali būti toks Donatas Montvydas. Tokiuose koncertuose aš visiškai kitoks, tai kita mano pusė, kurios niekur nepamatysite ar neišgirsite“, - pasakoja vyras.

Kaip ir daugelyje atlikėjo koncertų, taip ir šį kartą, didelis dėmesys bus skiriamas ir šeimoms. Joms į prekybą paleisti bilietai su specialiomis nuolaidomis.

„Visuomet Donato viena iš sąlygų rengiant koncertus yra kuo lankstesnės sąlygos šeimoms. Jis prašo, kad tėvams, turintiems vaikus, nereikėtų rinktis tarp savęs ir vaikų, nori juos visus kartu matyti koncertuose“, - priduria koncerto organizatoriai.

Viena liepos 6 – osios vakaro staigmenų taps ir naujo kūrinio premjera, apie kurią atlikėjas dar nėra linkęs plačiai kalbėti.

Bilietus į D. Montvydo ir kamerinio orkestro koncertą Palangos koncertų salėje platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ni

Ni portretas
As i to kekses konca ne veltui neiciau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių