Quantcast

Dėl kino pajūryje – spūstys

Pramogų ištroškęs jaunimas, nusileidus saulei, plūdo į pajūrį, kur pirmą kartą buvo demonstruojamas kino filmas po atviru dangumi.

Pramogų ištroškęs jaunimas, nusileidus saulei, plūdo į pajūrį, kur pirmą kartą buvo demonstruojamas kino filmas po atviru dangumi.

Anšlago sulaukęs renginys parodė, kad klaipėdiečiams trūksta tokio pobūdžio pramogų. Į neįgaliųjų pliažą šeštadienį suvažiavo 300 automobilių, o dar kone pusantro šimto liko už vartų, nes nebetilpo į aikštelę.

„Buvo tokių, kurie atvyko net kelias valandas prieš renginį. Patys matome, kad automobilius turintis jaunimas laiką leidžia važinėdamas nuo pajūrio iki Kruizinių laivų terminalo. Nuobodžiaujama. Todėl mes nusprendėme išbandyti naują pramogą ir ji pasitvirtino – parduota 300 bilietų po 5 eurus“, – pasakojo vienas iš renginio organizatorių Ilja Barkovskij.

Klaipėdietis su bendraminčiais surizikavo ir įsigijo pripučiamą ekraną. Tokios konstrukcijos ieškota todėl, kad pajūryje vyrauja smarkūs vėjai ir ekranas turi būti greitai sumontuojamas.

„Buvo priekaištų, kad ekranas galbūt yra mažokas. Gale stovėję automobilių ekipažai negalėjo aiškiai stebėti veiksmo, kuris vyko ekrane. Teks galvoti, kaip išspręsti šią problemą“, – pripažino organizatorius.

Žiūrovai buvo instruktuoti, kaip savo automobiliuose radijo bangomis klausytis renginio metu rodomo filmo garso takelio.

„Kartu su bilietu dalyviai gavo šiukšlių maišelių, taip raginome jaunimą palikti aplinką tvarkingą. Džiugu, kad aikštelė liko beveik švari“, – pasakojo I.Barkovskij.

Šį šeštadienį buvo rodoma kino juosta „Apgaulės meistrai“. Filmas pasakoja apie komandą, sudarytą iš garsiausių pasaulio iliuzionistų.

Atrakcijos po atviru dangumi dalyviai patys išsirinko, kokį filmą norėtų žiūrėti. Socialiniame tinkle „Facebook“ klaipėdiečiai galėjo balsuoti už patinkančią juostą.

Renginio organizatoriai vis naują kino filmą žada rodyti kiekvieną šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asas 2g

asas 2g portretas
ar verta buvo ziuret? chebra kas ziurejot parasykit savo ispudzius, kaip garsas, kaip vaizdas? nes sekanri karta ir planuoju lekt

jonas

jonas portretas
50-60 metais tai buvo galima nustebinti..))o mes priejome tik dabar..)))

ekranas

ekranas portretas
kaip minimum turetu buti 4kartus didesnis nei esamas :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių