Quantcast

Ch. Normanas klaipėdiečius grąžino į jaunystę

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai, penktadienį vakare praleidę arenoje, gavo tikrą puokštę džiaugsmo dovanų. Vyresnieji paniro į jaunystės prisiminimus, jaunesnieji suprato, kuo žavėjosi jų tėvai. Arenoje koncertavo scenos legenda grupės „Smokie“ vokalistas Chrisas Normanas su grupe bei temperamentingi „Chico & The Gypsies”.

Pirmieji scenoje pasirodė legendinės grupės „The Gipsy Kings” įkūrėjo, daugelio grupės hitų bendraautoriaus Jalloul „Chico” Bouchikhi įkurtos grupės „Chico & The Gypsies” vyrai. Karštakraujai pietiečiai sugebėjo įkaitinti publiką.

Po kelių grupės atliktų, gerai žiūrovams pažįstamų dainų žiūrovai patraukė prie scenos. Dauguma jų buvo moterys, tad muzikantai jas smalsiai apžiūrinėjo.

Vieno iš legendinės grupės „The Gipsy Kings“ įkūrėjų sukurta grupė atliko publikos karštai mėgiamas dainas bei kompozicijas. Charizmatiški atlikėjai privertė judėti net niekad oromo neprarandančius solidžius ponus. Muzikantai atliko geriausius grupės kūrinius, dainas iš naujausio albumo „Fiesta” bei populiariausius visų laikų „The Gipsy Kings“ hitus.

Po pertraukos publika nuščiuvusi laukė nepakartojamojo Chriso Normano. Nors ši scenos legenda ne pirmą kartą vieši Lietuvoje, publikai jo senosios dainos dar nepabodo.

Šį kartą daugelio žiūrovų jaunystės laikų garbinimo objektas lietuviškai paaiškino, kad dainuos ne tik senas, bet ir naujas dainas. Beje, naujosios žiūrovams taip pat patiko.

O išgirdusi pirmuosius nuo paauglystės pamėgtų dainų akordus publika šėlo. Sėdėti savo vietose liko tik labiausiai pavargę. Visi kiti spietėsi prie scenos, prisiminė seniai pamirštus jaunystės laikų šokių judesius, plojo į taktą, mojavo, fotografavo savo dievaitį, dainavo drauge.

Po koncerto ne vienas kartojo porai valandų grįžęs į jaunystę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Jau jam i pensija laikas, tik Lietuvoje ir surenka pilnas sales, o apie musu naftalinine publika geriau patylesiu....

žurnalistams

žurnalistams portretas
Tai nė vienas nepaėmėt interviu iš Normano?

To zzz...

To zzz... portretas
Pirma išmok skaityti, po to rašyti...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių