Quantcast

Apie laimingąjį penketuką ir ypatingas Muzikinio teatro nuolaidas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras kviečia vaikus bei jaunimą pažinti muzikos pasaulį netuštinant tėvelių kišenių: yra galimybė pasinaudoti „Laukiančiu bilietu“ arba „Kultūros pasu“. Paruoštos nuolaidos ir pedagogams, senjorams.

„Laukiančiu bilietu“ vadinamas geradario nupirktas bilietas vaikui ar jaunuoliui. VšĮ „Klaipėdos šventės“ sumanyto labdaros koncerto lėšomis buvo sukurta net 200 bilietų. Ne visi iš jų panaudoti ir tebelaukia smalsių jaunųjų žiūrovų Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro repertuariniuose renginiuose. Jais gali pasinaudoti į spektaklius ar koncertus savarankiškai atėję vaikai, paaugliai ir jaunimas iki 18 metų amžiaus. Tėvai taip pat turi teisę prašyti „Laukiančio bilieto“ savo vaikams.

Kartu su „Laukiančiu bilietu“ klausytojui pateikiama atmintinė, kurios užpildyta šaknelė lieka kasininkui. Primenama, kad suaugę asmenys negali pretenduoti į „Laukiantį bilietą“. „Laukiančių bilietų“ platinimo vieta – Klaipėdos Žvejų rūmų kasa (Taikos pr. 70, Klaipėda). Juos gauti bus galima tol, kol bus išdalinti visi „Laukiantys bilietai“.

Ir Klaipėdoje, ir mažuose miesteliuose

Laikinai „benamis“ Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pasiruošęs keliauti ten, kur bus pakviestas. Tam tikslui naujieji teatro spektakliai turi specialiai parengtas sutrumpintas versijas. Šios trumposios spektaklių versijos skirtos teatro publikos edukacijai ir todėl pristatomos darbadieniais, dienos metu, kai jas patogu stebėti moksleiviams, senjorams bei dėl įvairių priežasčių negalintiems kultūros renginių lankyti vakarais.

Žvejų rūmuose balandžio 7 d. 13 val. bus rodomas edukacinis spektaklis „Don Žuanas“, o gegužės 21 d. 13 val. – edukacinis spektaklis „Eglė žalčių karalienė“.

Atsiliepdamas į kvietimą prisidėti prie mokinių kultūros pažinimo įpročių ugdymo, Muzikinis teatras dalyvauja „Kultūros paso“ programoje. Moksleiviai gali lankytis teatro renginiuose arba teatras gali atvykti pas juos.

„Kultūros paso“ teikiamomis galimybėmis kviečiami naudotis visi Lietuvos mokiniai – ne tik pradinukai, bet ir besimokantys 5–12 klasėse. Vienam mokiniui iki kalendorinių metų pabaigos skirta 15 eurų. Norėdama naudotis „Kultūros pasu“, mokykla, jei dar nėra to padariusi, turi užsiregistruoti specialioje sistemoje. Mokyklai prisijungus prie sistemos, mokytojas kartu su klase ar grupe gali rinktis bet kurią edukaciją ar renginį iš siūlomo „Kultūros paso“ paslaugų rinkinio. 15 eurų sumą galima panaudoti ir kelioms skirtingos vertės rinkinyje esančioms paslaugoms.

Laimingasis penketukas. Gal tai nuolaida jums?

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras palaiko iniciatyvą skatinti šeimas su vaikais bei jaunuolius lankytis spektakliuose bei koncertuose, tokiu būdu supažindinant jauniausius kultūros vartotojus su profesionaliu scenos bei muzikos menu, auginant motyvuotą ir išprususią ateities kartą.

Laimingasis penketukas: moksleiviai, studentai, mokytojai, dėstytojai, senjorai – likus vienai valandai iki teatro vakarinių renginių pradžios, pateikę jų statusą patvirtinantį pažymėjimą, „Tiketos“ kasose už bilietus moka 70 proc. mažiau!

Atkreipkite dėmesį: gal tai nuolaida jums?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių