Quantcast

Ukrainiečiams neįtiko naujo modelio „Žalgirio“ trenerių pasai

Eurolygos rungtynes Gdynėje laimėję „Žalgirio“ krepšininkai nepasuko į Kauną, o penktadienį keliavo į Mariupolio miestą Ukrainoje. 

Čia šiandien kauniečiai sužais VTB Vieningosios lygos penktojo turo rungtynes su vietos „Azovmash“ komanda.

Nors kelionė užsakomuoju reisu iš Lenkijos į Mariupolį turėjo trukti keturias valandas, tačiau kai kuriems žalgiriečiams ji beveik padvigubėjo. 

Komandos treneriai serbai Aco Petrovičius ir Oliveris Kostičius įstrigo Mariupolio oro uoste pasų kontrolės poste – ukrainiečiams neįtiko naujojo modelio Serbijos pasai.

Tikintis, jog problemą pavyks greitai išspręsti, žaidėjai oro uosto laukimo salėje trenerių lūkuriavo apie gerą pusvalandį. Kai paaiškėjo, kad serbams teks laukti „Azovmash“

ekipos pagalbos, treneriai trumpam atsisveikino su komanda, kuri pasuko į viešbutį, o iš ten nuvyko lengvai treniruotei į Mariupolio sporto rūmus.

Serbų bėdos oro uoste baigėsi, kai vėlų penktadienio vakarą „Azovmash“ vadovai patvirtino, kad jų klubas su „Žalgiriu“ žais oficialias rungtynes, o A.Petrovičius ir O.Kostičius yra žalgiriečių delegacijos nariai.

Tiesa, atsainiai dirbę pasieniečiai dar kurį laiką laukė savo valdžios patvirtinimo, ar gautas raštas tikrai yra galiojantis. Visgi, užlaikyti daugiau nei tris valandas „Žalgirio“ treneriai buvo įleisti į Ukrainą. Kadangi komandos treniruotė, vedama fizinio parengimo trenerio Sigito Kavaliausko, jau ėjo į pabaigą, „Žalgirio“ strategai su kitais ekipos nariais vėl susitiko tik viešbutyje.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių