Quantcast

S.Tamošaitytė: sunkus darbas visada atneša gerus rezultatus

Stambule vykusiame pasaulio uždarų patalpų lengvosios atletikos čempionate Sonata Tamošaitytė, 60 barjerinio bėgimo rungtyje užėmusi ketvirtą vietą, tikina niekada iš anksto nekelianti sau tikslų.

„Pasiekiau Lietuvos rekordą. Tai yra ganėtinai aukštas rezultatas. Galbūt, padėjo tai, kad rekordą pasiekiau pusfinalyje, - kalbėjo sportininkė. – Vėliau jį pakartojau. Tai ir garantavo aukštą vietą čempionate. Vienareikšmiškai tai buvo mano sėkmingiausios varžybos“.

Atletė pabrėžė, kad visą savo gyvenimą liejo prakaitą dėl tokių rezultatų. „Sunkus darbas visada atneša gerus rezultatus. Tuo reikia tik džiaugtis, kadangi ne visada pavyksta pasiekti tokių aukštumų, - kalbėjo S. Tamošaitytė. – Kol kas labiau džiaugiuosi dėl aukščiausios vietos savo karjeroje negu dėl rekordo“.

Paklausta apie varžoves, S. Tamošaitytė pabrėžė, kad visos sportininkės prie starto linijos buvo lygios. „Tą dieną aš tiesiog parodžiau, ką sugebu geriausiai. Niekada nesikoncentruodavau ties kažkokiais tikslais, ar užimta vieta. Tiesiog visada stengiuosi padaryti viską, ką galiu padaryti. Tai pabandžiau padaryti. Gavosi, - sakė barjerininkė. – Dar anksti kalbėti apie Londono olimpines žaidynes. Pirmiausia reikia joms pasiruošti, apie tikslus ten dar nekalbu. Laukia stovyklos“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių