Quantcast

Sostinėje vyksta BMW VIP teniso turnyras

Sostinės SEB arenoje vyksta BMW remiamas teniso dvejetų turnyras. Jo metu  tenisininkai rungiasi dėl geriausiųjų vardo.

Vakare nugalėtojų komandos laukia prizai, o visų susirinkusiųjų galimybė išvysti naująjį BMW modelį.

64 turnyre dalyvaujantis tenisininkai suskirstyti į keturias komandas. Kiekvienoje komandoje dalyvauja 8 žaidėjų poros. Trijų komandų pavadinimai atspindi naujai pristatomo BMW modelio linijas. Tai Luxury, Sport ir Modern. Ketvirtoji komanda – Power, tiesiogiai su naujuoju modeliu nesiejama.

Kiekviena pora turnyro metu turi sudalyvauti trijose rungtynėse. Nugalėtoja bus paskelbta ta komanda, kurios žaidėjai bendroje sumoje surinks daugiausia tašku. Tenisininkų poros suskirstytos pagal žaidimo pajėgumus. Pirmojoje kiekvienos komandos poroje žaidžia stipriausieji, antroje silpnesni ir taip toliau.

Vienas iš turnyro dalyviui verslininkas Nerijus Dagilis teigė, griežto formato turnyro nėra ir kiekvienas žaidėjas pasirenka sau lygų varžovą. „Dalis žmonių patys pasirinko sau porą, kai kuriems buvo apsiūlyta. Tai nėra tokios varžybos, kad žūtbūt reikia laimėti. Žmonės atėjo sveikai pasportuoti, išbandyti savo jėgas“, - dėstė verslininkas.

Vienas iš turnyro organizatorių „Modus group“ rinkodaros vadovas Vytis Venslauskas taip pat pasidžiaugė, kad organizatoriams pavyko atrasti naują turnyro formatą.

„Tai pirmasis BMW remiamas teniso turnyras Lietuvoje. Mes konsultavomės su „Teniso pasauliu“ ir nusprendėme turnyra rengti ne piramidės, o būtent tokiu principu kaip jūs matote. Šitaip visi varžovai yra daugmaž lygiaverčiai, ir reginys tikrai vertas dėmesio“, - pastebėjo V.Venslauskas.

Vakarinėje renginio dalyje renginio dalyviams bus pristatytas BMW modelis, kurio pasaulinė premjera numatoma tik vasario 11 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių