Quantcast

R.Butautas lenkus vadina favoritais

Lietuvos rinktinės treneris Ramūnas Butautas lenkų žurnalistams pareiškė Europos čempionato šeimininkus laikantis vienais iš turnyro favoritų. Daugelis, švelniai tariant, nesutiktų su šia nuomone.

Regis, su lenkų žurnalistais R.Butautas bendrauja kone noriau nei su Lietuvos žiniasklaidos atstovais. Po gėdingai pralaimėto mačo prieš lenkus, Lietuvos rinktinės strategas švaria lenkų kalba žarstė liaupses Lenkijos rinktinei ir peikė savo auklėtinius.

„Lenkija žaidžia namie, juo labiau, ji turi gerą komandą. Daugelį metų nemačiau tokios geros, gerai subalansuotos (lenkų - red. past.) komandos. Atsižvelgiant į tai, kad jie žaidžia namie, tai labai stipri ekipa ir, manau, viena iš favoričių“, - pareiškė R.Butautas.

Ypač daug liaupsių strategas pažėrė lenkų natūralizuotam amerikiečiui Davidui Loganui. Esą be šio krepšininko lenkų komanda atrodytų kitaip. „O jūsų aukštaūgiai - patys geriausi šioje grupėje“, - pridūrė treneris, vadovaujantis komandai, kurios didžiausia jėgai kaip tik turėjo būti vidurio ir krašto puolėjai.

Lažybų organizatorių reitinguose lenkai lenkia prastai pasirodžiusius lietuvius, tačiau nuo favoritų, švelniai tariant, smarkiai atsilieka. Jų reitingas buvo kiek pakilęs po pergalės prieš Lietuvą, tačiau ir tuomet net drąsiausi lažybų organizatoriai nesiryžo turnyro šeimininkų priskirti prie pirmojo ketverto ar penketo.

Kalbėdamas apie lietuvių žaidimą, R.Butautas nevyniojo žodžių į vatą. „Mes žaidėme labai blogai. Praradome tą žaidimą, kokį demonstravome draugiškose varžybose“, - sakė Lietuvos rinktinės treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pagaliau

pagaliau portretas
galutinai isklaide abejones :)))

jaronimas.

jaronimas.  portretas
Tas lietuveles Butau - Tassss visai nusipezejo...vyt ji is trenerio pozicijos...treneri skiriant reiktu atsiklausti liaudies, jei jau krepsinis antra religija lietuvoje....

aaa

aaa portretas
mdaaaa .... panasu, kad Dievulis noredamas ji nubaust uz kazka, visai ateme jam proteli. liudesyyyyys
VISI KOMENTARAI 36

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių