Quantcast

Pirmasis komandinis lauko teniso turnyras - Kaune

Kauno Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centro teniso kortuose rugpjūčio 29-30 dienomis vyks pirmasis Lietuvoje komandinis lauko teniso turnyras Domus Mea taurei laimėti. Keturių didžiųjų šalies miestų - Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių komandos kausis dėl 10 tūkst. Lt vertės didžiojo prizo.

 „Didžiuojuosi, galėdamas organizuoti tokį renginį Kaune, kuris yra lyg ir visų dalyvaujančių miestų kryžkelėje," - sako lauko teniso entuziastas, turnyro įkvėpėjas ir organizatorius Darius Augustinaitis. Planuojama, kad turnyre žais ne tik D. Augustinaičio mokinys Gvidas Sabeckis, Tarptautinės teniso federacijos (ITF) reitinge šiuo metu užimantis 639-ąją vietą, bet ir kiti žaidėjai, daugkartiniai Lietuvos čempionai, rinktinės nariai - Rolandas Muraška, Aurimas Karpavičius bei daugelis kitų. Kiekvieno miesto komandą sudarys 12 žaidėjų - po 4 trijose amžiaus grupėse: iki 30 metų, 30-40 m. amžiaus grupėje ir vyresni nei 40 m. žaidėjai.

Komandinis turnyras yra pirmasis Lietuvoje tokio pobūdžio. Šiam turnyrui bus taikomos profesionalų lygos taisyklės - rato sistema, kai komandos žaidžia kiekviena su kiekviena. Bus žaidžiama 12 vienetų ir 3 dvejetų susitikimai.

Turnyro pradžia rugpjūčio 29 d. 11 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių