Quantcast

Paaiškėjo R. Berankio varžovai ketvirtfinalyje

JAV tęsiasi ATP serijos „Delray Beach International tennis Championships“ vyrų teniso turnyras, kurio prizų fondą sudaro beveik 456 tūkst. JAV dolerių.

Antrąsias pergales ketvirtadienį vienetų varžybose iškovojo abu favoritai - pirmoji raketė amerikietis Johnas Isneris 7:6 (7:2), 6:2 palaužė japono Go Soedos pasipriešinimą, o antrąjį reitingą turintis vokietis Tommy's Haasas 6:4, 6:1 nugalėjo Denisą Istominą iš Uzbekistano.

Pergalę aštuntfinalyje iškovojo bei į ketvirtfinalį pateko ir nugalėtojo titulą ginantis bei šeštas pagal skirstymą Kevinas Andersonas iš Pietų Afrikos Respublikos, 6:4, 3:6, 6:3 įveikęs Taivano tenisininką Lu Yen-Hsuną.

Staigmeną aštuntfinalyje pateikė ir 2010-aisiais čia triumfavęs latvis Ernestas Gulbis, 6:4, 4:6, 7:6 (7:4) įrodęs savo pranašumą prieš trečiąjį reitingą turėjusį amerikietį Samą Querrey'į.

Kituose aštuntfinalio mačuose ketvirtadienį ispanas Danielis Munozas 7:6 (7:3), 3:6, 6:3 įveikė belgą Xavierą Malisse'ą, o kroatas Ivanas Dodigas 6:3, 7:5 nugalėjo rusą Jevgenijų Donskovą.

Kartu su pagrindiniu prizu vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 78 tūkst. dolerių čekis bei 250 įskaitinių ATP reitingo taškų.

Ketvirtadienį paaiškėjo, kad dvejetų varžybų ketvirtfinalyje Ričardo Berankio ir ruso Jevgenijaus Donskovo duetas susitiks su amerikiečiais Jamesu Blake'u ir Jacku Socku, kurie pirmajame rate 6:2, 3:6, 10:7 įveikė brito Colino Flemingo ir australo Johno Peerso porą.

Patekęs į dvejetų varžybų ketvirtfinalį lietuvio ir ruso duetas užsitikrino po 45 ATP reitingo taškus ir 4070 dolerių čekį.

Dvejetų turnyro nugalėtojams kartu su pagrindiniu prizu atiteks po 250 ATP kvalifikacijos taškų ir 25 tūkst. JAV dolerių čekis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių