Quantcast

Neymaras „El Classico“ palaiko „Barceloną“

Brazilų „Santos“ klubo puolėjas Neymaras pareiškė, kad jis Ispanijoje vyksiančioje „El Clasico“ dvikovoje norėtų išvysti triumfuojančius „Barcelona“ komandos futbolininkus.

Nors brazilas buvo užsiminęs, kad jam patinka ne tik katalonų ekipa, bet ir Madrido „Real“ klubas, Neymaras šeštadienį „Santiago Bernabeu“ stadione nori išvysti „Barca“ komandos pergalę, kadangi joje rungtyniauja jo tėvynainiai Adriano ir Dani Alvesas. Su pastaruoju futbolininkas itin gerai sutaria ir šiuo metu palaiko ryšius.

„Aš labai mėgstu Dani Alvesą ir jį visada palaikysiu. Adriano taip pat puikus futbolininkas, todėl tai stimulas, dėl ko aš palaikysiu „Barca“, - sakė futbolininkas.

„Barcelona“ yra geriausia komanda pasaulyje. Jie visi puikiai valdo kamuolį. Xavi, Iniesta, Messi šiam klubui yra labai svarbūs asmenys, todėl norėčiau vieną dieną su jais susitikti akis į akį“.

Brazilijos rinktinės narys taip pat prasitarė, kad Japonijoje vyksiančiame stipriausių pasaulio klubų turnyre jis finale norėtų susitikti būtent su „Barcelona“ komanda.

„Mes palengva ruošiamės stipriausių pasaulio klubų turnyrui. Mes sunkiai dirbame ir esame gerai pasiruošę, todėl pasistengsime įsirašyti savo pavardes į istoriją“, - užbaigė Neymaras.

Primenane, kad 19-metis brazilas buvo siejamas su persikėlimų į Madrido „Real“, tačiau visai neseniai Neymaras nusprendė pratęsti kontraktą su savo dabartiniu klubu iki 2014-ų metų vasaros. Tačiau, pasirašytoje sutartyje yra punktas leidžiantis futbolininko kontraktą išpirkti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių