Quantcast

M. Balotellis Milane debiutavo dviem įvarčiais (žaidėjo komentaras)

XXIII Italijos „Serie A“ turo rungtynėse „Milan“ savo aikštėje rezultatu 2:1 įveikė „Udinese“.

Centrine rungtynių figūra tapo žiemos perėjimų lango metu už 23 milijonus eurų madų sostinės ekipą papildęs puolėjas Mario Balotelli, kuris jau 35 susitikimo sekundę pakėlė ant kojų „San Siro“ stadione susirinkusius žiūrovus, labai pavojingu smūgiu į Udinės ekipos vartus.

Užtikrinčiau pirmoje rungtynių pusėje žaidę Massimiliano Allegri auklėtiniai įsiveržė į priekį 25 minutę. Dideliam „Milan“ sirgalių džiaugsmui puikaus įvarčio autoriumi tapo M.Balotelli.

Po pertraukos vaizdas aikštėje šiek tiek pasikeitė. Svečiai iš Udinės miesto pradėjo tiksliau žaisti atakose ir netruko išlyginti rezultatą. 55 susitikimo minutę „Udinese“ atakų lyderių Antonio Di Natales ir puolėjo Luiso Murielio kombinacijos dėka Giampiero Pinzi atsidūrė vienas prieš „Milan“ vartininką ir pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Artėjant rungtynėms į pabaigą „Milan“ puolėjas M'Baye Niangas galingu smūgiu sudrebino svečių vartų skersinį ir po kelių akimirkų atsidūręs ant žemės reikalavo iš rungtynių teisėjo skirti vienuolikos metrų baudinį, tačiau veltui.

Paskutinę pridėto laiko minutę „Udinese“ gynėjas be pražangos išmušė kamuolį iš po „Milan“ puolėjo S.El Shaarawy kojų, tačiau rungtynių arbitras nusprendė skirti 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo M.Balotelli.

„Milan“ klubo puolėjas Mario Balotelli pripažino, kad jis nesitikėjo savo pirmas rungtynes pradėti startinėje sudėtyje, tačiau jis yra laimingas, kad viskas taip pasisuko.

Iš tikro, M.Balotelli vakarykštį mačą su „Udinese“ turėjo pradėti nuo atsarginių suoliuko, tačiau prieš rungtynes, apšilimo metu, traumą patyrė komandos puolėjas Giampaolo Pazzini, todėl M.Balotelli buvo įleistas į startinę sudėtį. Priminsime, kad šis jaunasis italas įmušė abu savo komandos įvarčius ir jų dėka „Milan“ šventė pergalę rezultatu 2-1.

„Aš turėjau rungtynes pradėti ant atsarginių suoliuko, bet tada Pazzo susižeidė, todėl aš žaidžiau vietoj jo“, - M.Balotelli sakė dienraščiui „Sky Sport Italia“.

„Esu laimingas, kad viskas taip pasisuko ir aš sužaidžiau gerą mačą. Mes puolime esame tikrai stiprūs, bet man dar reikia padirbėti dėl savo sportinės formos, nes po rungtynių mano kojos labai „sunkios“.

„Tai buvo gera pradžia, bet dabar aš turiu toliau mušti įvarčius. Mes sukūrėme daug progų, tačiau Daniele Padelli gerai gynė savo vartus. Mes buvome verti pergalės ir ją pasiekėme“, - užbaigė M.Balotelli.

„Milan“ 2 - 1 „Udinese“

  • 25' [1 - 0] M. Balotelli
  • 55' [1 - 1] G. Pinzi
  • 90+3' [2 - 1] M. Balotelli (11 m. baudinys)

 


Šiame straipsnyje: Mario BalotelliAC MilanItalija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių