Quantcast

L.Podolskis tikisi „Arsenal“ pasiūlymo

Londono „Arsenal“ klubas jau šią savaitę turėtų sudaryti nuomos sutartį su prancūzu Thierry Henry, tačiau tai šios komandos aistruoliams gali tapti ne vienintele gera naujiena, kadangi „kanonierių“ gretas veikiausiai sustiprins dar keli pajėgus futbolininkai.

Vis dažniau spaudoje pasirodantys pranešimai, esą „Koln“ komandos puolėjas Lukasas Podolskis jau šį mėnesį papildys „Arsenal“ – gali virsti tikrove. Puikų sezoną „Bundesliga“ čempionate turintis futbolininkas pripažino, kad jis nėra patenkintas dabartine savo komandos situacija, todėl jis ruošiasi jau šią žiemą palikti Vokietiją ir paragauti duonos žaidžiant užsienyje.

Pasak anglų spaudos, 26-erių Podolskis tikisi sulaukti pasiūlymo ne iš bet ko, o iš „Arsenal“ ekipos, kadangi ten pirmą sezoną rungtyniauja vokietis Peras Mertesackeris. Būtent naujasis „kanonierių“ gynėjas liaupsino savo tautietį ir tikino, kad jis pateisintu visus trenerio Arsene‘o Wengero lūksečius.

„Jis yra labai stiprus ir puikus žaidėjas. Labiausiai jis nesustabdomas rinktinėje. Jis yra įmušęs tikrai labai daug įvarčių, todėl jis gerai žino, kaip reikia užbaigti atakas“, - pagyrų tautiečiui negailėjo Mertesackeris.

„Jo stiprioji pusė – kairė koja, kuri yra neįtikėtina. Aš esu didelis Lukaso gerbėjas“, - užbaigė pirmą sezoną „Arsenal“ klube rungtyniaujantis vokietis.

Neoficialiais duomenimis, „Arsenal“ ekipa už vokietį „Koln“ klubui yra pateikusi 10-ies milijonų svarų sterlingų pasiūlymą. Tuo metu vokiečių pusė už futbolininką mažų mažiausiai norėtų gauti 12.5 milijonus svarų.

Spaudoje taip pat buvo rašoma, kad į kovą dėl vokiečio ketino įsitraukti ir „Liverpool“ klubas, tačiau futbolininko išreikštas noras išklausyti „Arsenal“ komandos pateiktą pasiūlymą privertė „raudonųjų“ stovyklą apsigalvoti.

Taip pat spaudoje pasirodė pranešimų, kad treneris Wengeras iki sezono pabaigos sieks išsinuomoti „Manchester City“ komandos kairiojo krašto gynėją Wayne‘ą Bridge‘ą, kuris šį sezoną vilkėdamas „City“ marškinėlius pasirodė tik vieneriose oficialiose rungtynėse.

Įsigydamas šį futbolininką prancūzų strategas galėtų jaustis kur kas ramiau, kadangi dabartinė „Arsenal“ gynybos linija bet kuriuo metu gali tiesiog subyrėti. Dėl patirtų traumų vis dar negali rungtyniauti Bacary Sagna ir Andre Santosas. Traumą gydosi ir jaunasis gynėjas Kierranas Gibbsas.

Po rungtynių su „QPR“ ekipa blauzdos sumušimą patyrė Thomas Vermaelenas ir jis aikštėje nepasirodys mažiausiai tris savaites. „Kanonierių“ trenerio situacija - nepavydėtina.

Wengeras šį mėnesį galės apsiprekinti už 65 milijonus svarų sterlingų

65 milijonai svarų sterlingų – įspūdinga suma, tačiau vargu, ar „Arsenal“ komandos vairininkas yra pasiruošęs netekti šitokios sumos. Išlaidauti nemėgstantis prancūzas raginamas klubo aistruolių šį mėnesį nepagailėti nemenkos sumos ir įsigyti dar kelis aukščiausios klasės futbolininkus.

„Kanonierių“ fanai norėtų, kad jų palaikomą komandą sustiprintų Dortmundo „Borussia“ saugas Mario Gotze, tačiau pats futbolininkas nėra linkęs priimti skubotų sprendimų ir veikiau lauks Ispanijos grandų – „Barcelona“ ar Madrido „Real“ komandų pasiūlymų.

Nepaisant to, „Arsenal“ klubo aistruoliai gali sulaukti gerų žinių, kadangi treneris Wengeras yra linkęs pateikti dar vieną pasiūlymą „Lille“ ekipai už belgą Edeną Hazardą. Praėjusių metų vasarą prancūzas buvo pateikęs pasiūlymą , tačiau laiko stoka užkirto kelią futbolininko persikelimui į Londoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jooo

jooo portretas
Duok Dievuliau kad taip ir atsitiktu :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių