Quantcast

„Lietuvos ryto“ sirgaliai sukėlė konfliktą rungtynėse Kaune

Vilniaus „Lietuvos ryto" sirgalių neatsargus elgesys su deglais penktadienį privertė kelioms minutėms nutraukto Lietuvos krepšinio lygos rungtynes Kaune tarp vietos „Kauno Triobet" ir „Lietuvos ryto".

Kaip jau skelbėme, vilniečiai nugalėjo 106:62. Rungtynės, vykusios A.Sabonio krepšinio mokyklos salėje, buvo nutrauktos iki jų pabaigos likus mažiau kaip minutei.

Tuo metu vilniečiai uždegė deglus, o ant parketo nukrito jų žiežirbos, salėje pasklido dūmų kvapas. Ugnis nukrito šalia „Lietuvos ryto" žaidėjų suolelio. Paskui kilo nedidelis konfliktas tarp vilniečių ir apsaugos.

Po rungtynių vilniečių vyriausiasis treneris Antanas Sireika sakė, kad jam buvo nemalonu dėl komandos sirgalių elgesio. „Pats nuėjau juos raminti ir pasakiau, kad ugnis - ne žaislas. Jų vadovams pasakiau, kad tvarkytų vieni kitus. Policininkas norėjo išvesti kažkurį, bet paprašiau palikti jį. Bet šiaip tai yra nenormalu", - sakė treneris basketnews.lt korespondentui.

Kauniečių treneris Rimvydas Samulėnas mano, kad tokį sirgalių poelgį turėjo numatyti apsaugos darbuotojai. „Tačiau fanai elgėsi gana kultūringai, tik tas uždegimas negražus. Bet jie visur uždega fakelus, kiek aš žinau. Tačiau fanai elgėsi kultūringai, nieko nemėtė į aikštę, neįžeidinėjo", - incidento nesureikšmino R.Samulėnas.


Šiame straipsnyje: rytastriobetkonfliktas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių