Quantcast

Lietuvos penkiakovininkai iškovojo bronzą

Dar vieną bronzos medalį Rusijos sostinėje vykstančiame pasaulio šiuolaikinės penkiakovės čempionate iškovojo 27-erių metų Laura Asadauskaitė, kartu su 24-erių metų Justinu Kinderiu užėmę trečią vietą mišrių dvejetų varžybose.

Pirmadienį Lietuvos pora surinko 6096 taškus ir į priekį praleido čempionais tapusius ukrainiečius Viktoriją Tereščiuk bei Dmitrijų Kirpulianskį (6212 tšk.) ir rusus Jevdokiją Grečičnikovą bei Sergejų Kariakiną (6148 tšk.).

Lietuvos penkiakovininkų duetas kartu su rusais pasidalijo pirmą vietą fechtavimosi varžybose (952 tšk.), buvo aštuntas plaukimo varžybose (1344 tšk.), jojimo rungtyje liko tik 15-as (1040 tšk.) bei laimėjo bėgimo ir šaudymo dvikovę (2760 tšk.).

Praėjusių metų pasaulio čempionate Lietuvos duetas taip pat iškovojo bronzą mišrių estafečių varžybose, bet J. Kinderio partnerė 2010-aisiais buvo į Rusiją išvykusi Donata Rimšaitė.

Mišrių estafečių varžybų čempionų titulus ginę Lenkijos penkiakovininkai (5982 taškai) liko devintoje vietoje tarp 20-ties duetų.


Šiame straipsnyje: kinderisPenkiakovė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių