Quantcast

Lažybų tarpininkai lietuviams medalių nekabina

Kuo mažiau laiko lieka iki Europos krepšinio čempionato, tuo daugiau klausimų kyla. Kas laimės Senojo žemyno pirmenybes, ką priskirti prie favoritų, kokią vietą užims mūsiškiai - į visus šiuos klausimus atsako varžyboms pasirengę lažybų tarpininkai.

Triobet.com skelbia, jog absoliuti Europos čempionato Lenkijoje favoritė - Ispanijos rinktinė, o sidabro medalius pranašauja Jono Kazlausko treniruojamiems jauniems ir ambicingiems graikams. Anot lažybų tarpininkų, ant prizininkų pakylos turėtų užlipti ir slovėnai.

Lietuviai Europos čempionate turėtų tenkintis ketvirtąja vieta. Vis dėlto jeigu toks bukmekerių argumentas sirgalių neįtikintų, tikėdami mūsiškių galimybe iškovoti auksą ir pastatę 10 litų, sėkmės atveju papildytų savo piniginę 110 litų.

Kiek netikėtai, labai gerai lažybų tarpininkai įvertino Prancūzijos rinktinės galimybes. Nors komanda vis dar kovoja atrankos turnyre dėl paskutinės vietos Europos čempionate, prancūzams prognozuojama pirmoji vieta B grupėje (nors jiems teks varžytis su kaip niekad stipriais latviais, titulą ginančiais rusais ir vokiečiais). Maža to, prancūzams kartu su kroatais pranašaujama penktoji-šeštoji vietos galutinėje rikiuotėje.

Itin pajėgios sudėties į Europos pirmenybes atvykstančiai Serbijos komandai žadama septintoji pozicija, dėl kurios tektų kovoti su turkais.

Rusijos rinktinės galimybės apginti titulą vertinamos gana prastai - pastačius 10 litų, laimėtumėte 30. Tuo tarpu dar blogiau įvertintos Latvijos rinktinės perspektyvos. Nors Kęstučio Kemzūros ekipa deklaruoja surinkusi geriausią sudėtį per visą šalies istoriją, lažybų tarpininkai kaimynams kartu su vokiečiais žada tik dešimtąją-vienuoliktąją vietas, o pastačius 10 litų, atsiranda laimėti 100 kartų didesnę sumą.

Grįžtant prie grupių etapo, lažybų tarpininkai įsitikinę, jog lietuviams pavyks D grupėje užimti pirmąją vietą. Neblogos ir turkų galimybės kovoje dėl pirmosios pozicijos, o šeimininkų lenkų ir bulgarų šansai vertini gana prastai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomuxas

Tomuxas portretas
Sutikciau tik su pirma vieta. Nemanau, kad slovenai gali uzimti 3 vieta. Manau jau Lietuvaim greiciau tai pavyks padaryt. Ir del Graiku antros vietos suabejociau.

to Tomuxas

to Tomuxas portretas
Nusileisk ant žemės.....

Algis

Algis portretas
serbai su pajegia sudetim?:) nejuokinkit! gi jie patys sako, kad sita rinktine realias savo galimybes parodys tik Londono olipiadoj 2012m. ten vien jaunimas. krc, is tokiu bukmekeriu tai naudos nera. ir taip aisku, kad Ispanai atrodo geriausiai. bet kashej visko buna. gali viena diena nepaeiti ir vsio. aisku, kad ir lietuviai nebus su tokiu zaidimu 4 vietoj. realu- 9-12 vietos.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių