Quantcast

Kuriozas: trys iš eilės M.Teletovičiaus metimai net nelietė lanko

Europoje niekam ne paslaptis, kad Bosnijoje ir Hercegovinos rinktinės lyderis Mirza Teletovičius yra tas krepšininkas, kuris pasižymi itin taiklia ranka, bet kartais nesiseka ir geriausiems.

Praėjusios nakties Nacionalinės krepšinio asociacijoje (NBA) susitikime Bruklino „Nets“ ekipos atstovo trys iš eilės metimai net nelietė lanko.

Pirmą kartą laisvas būdamas bosnis metė tritaškį, bet kamuolys nelietė lanko. Jau kitoje atakoje jis vėl ėmėsi iniciatyvos ir sudėtingas metimas iš vidutinio nuotolio buvo toks pats nesėkmingas. Galiausiai M.Teletovičiaus dar vienas metimas nelietė lanko ir treneris jį visam laikui pasodino ant atsarginių žaidėjų suolelio.

Mače su Detroito „Pistons“ puolėjas per 4 minutes spėjo pramesti visus tris metimus. Šį sezoną 27 metų 206 cm ūgio krepšininkas rungtyniauja po 8 minutes, renka 3,5 taško ir atkovoja 1,4 atšokusio kamuolio.


Šiame straipsnyje: Mirza TeletovičiusNetsNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Net

Net portretas
ir Mirza NBA neblizga.

senuks

senuks portretas
žiūrėkim savo kiemo. Abi mūsų komandos serga chronišku nedametimu. Net sunku paaiškinti, kodėl nedameta? Gal per mažai valgo, sakau, taupo pinigus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių