Quantcast

Komandos draugas: R. Lewadowskis puikiai tiktų „Barcelonai“

UEFA Čempionų lygos pusfinalyje sužibėjęs Dortmundo „Borussia“ klubo puolėjas Robertas Lewandowskis sulaukia vis daugiau pagyrų. Futbolininko komandos draugas Felipe Santana pareiškė, jog lenkas puikiai tiktų Ispanijos „La Liga“ pirmenybių lyderei „Barcelona“.

Brazilas įsitikinęs, kad keturis įvarčius į Madrido „Real“ komandos vartus įmušęs 24 metų Vokietijos ekipos narys niekuo nenusileidžia „karališkojo“ klubo lyderiui Cristiano Ronaldo, kuris, beje, Čempionų lygos pusfinalyje pasižymėjo vos kartą.

„Nors spaudoje Robertas nesulaukia tiek daug dėmesio, kiek Cristiano Ronaldo, jie abu vienodai geri. Dabar jis visam pasauliui pademonstravo savo sugebėjimus ir įrodė, kad yra vienas geriausių puolėjų Europoje“, - teigė „Borussia“ narys.

„Manau, kad R.Lewandowskis puikiai tiktų „Barcelonai“. Jis yra pakankamai techniškas, puikiai dirba kojomis ir užtikrintai realizuoja susikurtas ir jam sukurtas progas“.

Po įspūdingo pasirodymo prieš „Real“, R.Lewandowskis patraukė Europos grandų dėmesį. Dabar lenku domisi ne tik „Manchester United“, Miuncheno „Bayern“ ar Turino „Juventus“, bet ir minėtoji Madrido ekipa, kuri, pasak spaudos pranešimų, vasarą ketina atsikratyti Karimu Benzema ir pastarąjį pakeisti.

Šį sezoną Lenkijos rinktinės puolėjas rungtyniauja tiesiog nesustabdomai. Praėjusį sezoną 30 įvarčių pelnęs lenkas, šį sezoną yra pasižymėjęs net 35 kartus. Šiemet futbolininkas dar du įvarčius įmušė nacionalinėje rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių