Quantcast

Kodėl realu, kad „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“ susidurs pusfinalyje

Nuo 1999 metų gyvavusi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalų tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ tradicija gali nutrūkti. Šiemet egzistuoja labai reali galimybė, kad Lietuvos grandai tarpusavyje susitiks jau pusfinalyje, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Jei per likusias kelerias LKL čempionato rungtynes neįvyks netikėtumų, „Lietuvos rytą“ turnyrinėje lentelėje pagal pergalių procentą turėtų aplenkti ne tik „Prienai“, bet ir Klaipėdos „Neptūnas“. Tuomet „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ mūšis įvyktų pusfinalyje.

Situacija:

„Prienams“ (12/2, 86 proc.) liko sužaisti 6 rungtynes: galima pralaimėti du kartus, vienas iš susitikimų bus žaidžiamas prieš „Žalgirį“.

„Neptūnas“ (12/3, 86 proc.) dar rungtyniaus prieš Vilniaus „Sakalus“, „Palangą Triobet“, „Žalgirį“, Pasvalio „Pieno žvaigždes“ ir Kėdainių „Nevėžį“. Klaipėdos klubas gali pralaimėti daugiausiai kartą.

Be to, jei „Lietuvos rytas“ nusileis „Žalgiriui“, „Prienai“ ir „Neptūnas“ turės teisę suklupti dar po vieną papildomą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rupūžė

Rupūžė portretas
tačiau LR liks nesubankrutavusiu ir turi ateitį

NF

NF portretas
vilno slykstyne ,Zalgiris buvo ir bus ,negavai dozes vieno taboro lankytojau,milteline rupuze,tai jau ir negausi....tokios slykstynes tik vilniuje ir veisiasi.Uz Zalgiri!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių