Quantcast

Ketvirtoji NLRL finalinio ketverto dalyvė – Vilniaus „Vanvita“

Šiauliuose sužaistos antrosios atkrintamosios Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynės, kuriose vietos „Ledo linija“ neatsilaikė prieš Vilniaus „Vanvitos“ atakų cunamį ir pralaimėjo varžovams rezultatu 2:10 (1:1, 0:4, 1:5).

Vilniaus klubas prisijungė prie Klaipėdos „Sadvitos“, Kėdainių LRK bei Elektrėnų SCP ir kausis dėl Lietuvos čempiono vardo.

Dvikovoje, kurioje pergalė buvo pranašaujama vilniečiams, pirmieji į priekį išsiveržė „Ledo linijos“ žaidėjai, kurie pirmavo po Ernoldo Baltaragio įvarčio. „Vanvita“ tik pirmojo kėlinio pabaigoje sugebėjo išlyginti rezultatą, nors žaidimas vyko praktiškai vienoje aikštės pusėje. Kėlinio pabaigoje iš aikštės už grubų smūgį varžovui į kaklą iš aikštės buvo pašalintas vilnietis Vitalijus Sevrukas.

Antrajame kėlinyje vilniečiai padidino tempą ir ėmė kurti pavojingas progas prie Luko Jakšio vartų, o keturias iš jų pavertė įvarčiais – 5:1 po dviejų kėlinių. „Vanvitos“ komandoje technišku žaidimu išsiskyrė Saulius Limontas, kuris nuolat vienas klaidino visą varžovų gynybą.

Trečiajame kėlinyje, kai dvikovos nugalėtojas buvo aiškus, kilo keli susistumdymai aikštelėje, o vieno jų metu „Ledo linijos“ legionierius latvis Elvijs Trankalis susimušė su Dangyru Rimkumi.

„Vanvita“ tapo Lietuvos čempionato ketvirtąja finalo ketverto dalyve ir šeštadienį, 15.00 val. Kauno „Akropolyje“ antrajame pusfinalyje susikaus su Elektrėnų SCP. Pirmajame pusfinalyje 12.00 val. susitiks Klaipėdos „Sadvita“ ir Kėdainių LRK.

„Ledo linija“: Ernoldas Baltaragis, Raitis Brinecsas po 1 įvartį.

„Vanvita“: Saulius Limontas 3, Tomas Jasinevičius 2, Olegas Risnovskis, Remigijus Valickas, Vaidas Juknevičius, Robertas Fedorovičius, Saulius Lynikas po 1 įvartį.

Finalinio ketverto programa:

“A” grupė

Kovo 26 d., šeštadienis, Kauno „Akropolis“.

12.15 val.   Klaipėdos „Sadvita“ prieš Kėdainių LRK.

Apie 14.30 val. Reguliaraus čempionato Centro/Rytų A ir Vakarų A divizionų komandų apdovanojimai bei geriausių čempionato divizionų A grupės žaidėjų (rezultatyviausias, naudingiausias, vartininkas, gynėjas, perspektyviausias) bei 3 geriausių  teisėjų apdovanojimai.

15.15 val.  Elektrėnų SCP prieš Vilniaus „Vanvitą“.

 

Kovo 27 d., sekmadienis, Kauno „Akropolis“.

09.45 val.   Rungtynės dėl 3-ios vietos.

Apie 12.30 val. gal Kauno Baltų ainių ir „Griunvaldo“ geriausių vaikų pasirodymas (estafetės, bulitai).

13.00 val. Finalas.

Apie 15.30 val. Komandų ir naudingiausių „Finalinio ketverto“ žaidėjų apdovanojimai.


Šiame straipsnyje: NLRLVanvita

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių