Quantcast

J. Mačiulis: nesitikėjau tokios neigiamos „Žalgirio“ fanų reakcijos

Jonas Mačiulis savo Eurolygos tinklaraštyje atskleidė, jog mačas su Kauno „Žalgiriu“ jam buvo keistas, nes sulaukė negatyvios sirgalių reakcijos.

Atėnų „Panathinaikos“ puolėjas taip pat viliasi, jog šią savaitę pavyks įveikti Malagos „Unicaja“ ekipą ir praktiškai užsitikrinti vietą atkrintamosiose.

Pateikiame J.Mačiulio tinklaraščio įrašo vertimą:

„Sveiki! Rašau jums prieš treniruotę ruošiantis artėjančioms rungtynėms. Mes Ispanijoje susitiksime su Malagos „Unicaja“ ir tai bus dar viena labai svarbi dvikova, norint įgyvendinti savo tikslą – patekimą į Eurolygos atkrintamąsias.

Prieš tai laimėjome kelias svarbias rungtynes. Kaune įveikėme Kauno „Žalgirį“ ir nugalėjome Stambulo „Anadolu Efes“. Žinojome, kad dvikova su „Žalgiriu“ bus gyvybės arba mirties klausimas ir dėl pergalės padarėme viską, ką galėjome. Šaunu, jog šį sezoną abu kartus įveikėme Kauno ekipą. Man asmeniškai tai buvo keistos rungtynės. Žinojau, kad sulauksiu dėmesio iš žiniasklaidos, tačiau nesitikėjau neigiamos reakcijos iš sirgalių. Čia aš žaidžiau ketverius metus ir atidaviau visą save. Palikau „Žalgirį“ tik norėdamas klubui gero. Tačiau kartais taip nutinka, nieko nepadarysi...

Po to ruošiamės kitam, ne ką mažiau svarbiam mačui su „Anadolu Efes“. Buvome pasiruošę žaisti visas 40 minučių ir 36 minutes mačas buvo sunkus. Paskutinėmis minutėmis mes turėjome daugiau jėgų ir įgijome pranašumą. Tikriausiai dėl to, jog esame jaunesne komanda. Būtent tokiu lygiu mes turime visą laiką žaisti.

Panašu, jog mokame pasiruošti svarbioms dvikovoms. Turime patyrusių žaidėjų, tačiau ši komanda yra nauja ir jauna. Po tiek mėnesių, kada žaidžiame kartu, jau suprantame, kas ką turi padaryti, kur reikia stovėti, kas perduos kamuolį, kas mes į krepšį. Aikštėje suprantame vienas kitą. Turime pakankamai patirties ir tai privalome išnaudoti.

Jeigu laimėsime Malagoje, mes praktiškai būsime užsitikrinę vietą atkrintamosiose. Nepatektume tik tada, jeigu rungtyniausime taip blogai, kaip tik įmanoma. Tikiuosi, kad prieš „Unicaja“ žaisime taip pat susikoncentravę ir sieksime padaryti viską, ką galime geriausio, nors šią savaitę kai kurie krepšininkai kentė nuo traumų ir tai trukdė treniruotis. Mums reikia visų sveikų vaikinų ir reikia įdėti dar daugiau energijos kovojant dėl atšokusių kamuolių, ginantis bei siekiant pelnyti taškus.

Džiaugiamės tuo, ką jau padarėme, bet svarbiausia yra nesustoti ir tęsti darbą. Tai tęsti su tokia sirgalių parama, kokią turėjome mače su „Anadolu Efes“. Jie atlieka savo darbą, o mes savo. Fanai turi mus palaikyti, o mes turime žaisti krepšinį ir laimėti. Tikiuosi ši kombinacija toliau bus veiksminga“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių