Quantcast

E.Žukauskas: aukštos vietos nesitikėjau

Europos čempionas ir olimpinių žaidynių medalininkas Eurelijus Žukauskas teigė, kad Lietuvos rinktinė, nepatekusi į ketvirtfinalį, jį nustebino.

„Pirmąjį rungtynių su ispanais kėlinį mūsiškiai rungtyniavo nuostabiai, tačiau antrąjį ketvirtį varžovų krepšys tarsi užsirišo. Žaidėjai pradėjo nepataikyti, blaškytis. Žaidimas pakriko, kai traumą patyrė Mantas Kalnietis, per pirmąsias dešimt minučių ne tik gerai žaidęs, bet ir aikštelėje vadovavęs komandai. Trūko rinktinei ir susižeidusio Simo Jasaičio. Sunku suvokti, kaip galima pralaimėti atkarpą net 0:23, - sakė portalui E.Žukauskas. - Sunkiu metu komandoje neatsirado lyderio. O ispanai su kaupu pasinaudojo sugriuvusiu lietuvių žaidimu ir įgijo didžiulę persvarą. Psichologiškai skaudžiausias pralaimėjimas buvo ne šis, o su lenkais, kuris, ko gero, sugniuždė mūsų žaidėjus. Nesitikėjau, kad lietuviai užims aukštą vietą, tačiau nemaniau, kad nepateks į ketvirtfinalį.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lama

Lama portretas
Eurelijui 4 vieta nera auksta :D "Nesitikėjau, kad lietuviai užims aukštą vietą, tačiau nemaniau, kad nepateks į ketvirtfinalį."
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių