Quantcast

E.Lorbekas: esu nustebęs, kad lietuviai laimėjo tik kartą

Pirmųjų Lietuvos rinktinės varžovų Slovėnijos rinktinės vidurio puolėjas Erazemas Lorbekas kalbėjo, kad slovėnai atvyko į Europos čempionatą tam, kad padarytų tai, ko nepavykdavo niekad - peržengti ketvirtfinalio barjerą.

"Viskas gerai. Mes patenkinti savo rezultatais ir tuo, kaip praėjo pirmasis etapas. Pasiekėme tai, ko norėjome. Ši grupė bus sunki, kaip ir pirmajame etape", - po treniruotės kalbėjo E.Lorbekas, rašo eurobasket.lt.

Ką galite pasakyti apie varžovus šiame etape: lietuvius, lenkus ir turkus?

Tai geros komandos ir norėdami jas įveikti turėsime žaisti savo geriausią krepšinį. Buvau truputį nustebęs, kad Lietuvos rinktinė laimėjo tik kartą. Tai labai gera komanda, tačiau visos komandos toje grupėje žaidė labai gerai. Turėsime žaisti, geriausiai, kaip galime.

Kokie Slovėnijos rinktinės tikslai?

Atvyome čia tam, kad pasiektume geriausią rezultatą, kurio iki šiol nepasiekdavo Slovėnija, tai yra peržengti ketvirtfinalį. Tai tai padarytumėme, būtume labai laimingi.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pranasas

pranasas portretas
nustebite dar labiau

pranasas

pranasas portretas
pamatysit ko dar niekada mematet

sssss

sssss portretas
Gal būt per daug prie Šaro mes jau pripratom, Gal būt per dažnai rėkėm Šyškai - jėė jėė jėė, Gal kartais visi mes akli ir nemaaaatom, Su Andrium Mažučiu mes galim visus nugalėt. " Dar duokit laiko daugiau, Pabūt žvaigžde noriu aš kuo ilgiau, Mes su Artūrų gal žaisim geriau. Tikiuosi kad mūsų niekas neteis, Į mus akmens nepaleis. O jei kas bus negerai, Mes atsisėsim ant suolo trumpai, Ir kai žaidimas vėl atsigaus, Išdygsim mes lyg grybai po gero lietaus, jėė jėė jėė" Neberašyk komentarų Ir taip jau visi žiauriai varo, nevaldo bazaro. Juk aišku ir taip, Kad pas mus trenerių yra net trys milijooooooonai. Nereikalauki me aukso, Kol turim rinktinėj gynėjus du, lygio aukščiausio, Juk gali būt taip, Kad per trenerių klaida mes tapsime čempionais. Ir aš tūkstantį kartų sakiau savo draugui, Mes turim Mačiulį, Kalnietį, Lukauskį , jis sakė - nė velnio, Ir jis tūkstantį kartų buvo teisus, bet... Bet geriau negyvent negu visai netikėt, jėė Nepakeis niekas Mažučio, jei jam nesiseka, Devynis kartus iš eilės, Juk mes ne iš tų, Kur lengvai taip pakeičiam žaidėjus. O kas atneš mus tą laimę, Ir išsklaidys pirmo kėlinio baimę, juk būna savaime, Ir visiems pasitaiko, Kol kamuolys šokinėja ant lanko, Mes visi širdyse dar tikėsim, Kad kitą kartą prieš lenkus laimėsim, jėė jėė Neberašyk komentarų Ir taip jau visi žiauriai varo, nevaldo bazaro. Juk aišku ir taip, Kad pas mus treneriu yra net trys milijooooooonai. Nereikalauki me aukso, Kol turim rinktinėj gynėjus du, lygio aukščiausio, Juk gali būt taip, Kad per trenerių klaida mes tapsime čempionais.
VISI KOMENTARAI 5

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių