Quantcast

C.Fabregasas „Arsenal“ klubui siūlo išlaikyti R.van Persie'į

Šių metų vasarą iš Londono „Arsenal“ klubo į „Barcelona“ ekipą persikėlusiam Cescui Fabregasui atrodo, kad „Gunners“ puolėjas Robinas Van Persie gali palikti klubą, todėl pataria nieku gyvu jo nepaleisti.

2011 metais Olandijos nacionalinės rinktinės narys demonstravo puikią formą, per 28 Anglijos pirmenybių rungtynes įmušdamas 29 įvarčius. „Arsenal“ su olandu derasi dėl naujo kontrakto, nes senasis baigs galioti 2013 metų vasarą.

„Nežinau ar jiems pavyks išlaikyti Van Persie. Įdomu, kaip čia bus, tačiau jis ne jau ne vienerius metus yra labai ištikimas klubui. Jis pagrindinis žaidėjas, o sirgaliai jį myli. Manau, kad Robinas veda „Arsenal“ į pergales, todėl negalima jo paleisti“, - dėstė ispanas.

„Vis tik, tai jo sprendimas. Tokiame amžiuje (Van Persie yra 28 metų) jis gali užsimanyti išvykti, nes tai galbūt būtų paskutinė jo proga. Jeigu jis nuspręs likti, didelė tikimybė, kad karjerą baigs „Arsenal“ gretose“.

„Van Persie demonstruoja puikią formą, tikiuosi, kad jis taip žais visą sezoną. Gaila, kad žaisdamas „Arsenal“ dėl traumų taip nė karto ir nesužaidžiau viso sezono. Todėl tikiuosi, kad jam taip pavyks. Noriu, kad jis liktų „Arsenal“ klube“, - užbaigė Fabregasas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių