Quantcast

Brazilijos rinktinė nesugebėjo įveikti ir rusų

„Chelsea“ klubo stadione „Stamford Bridge“ įvyko draugiškos rungtynės tarp Brazilijos ir Rusijos rinktinių, kurios pasibaigė lygiosiomis 1-1. Šiam mačui teisėjavo anglas Howardas Webas.

Per pirmas penkiolika minučių aikštėje dominavo Rusija. Pirmą pavojingą smūgį atliko Sergejus Ignaševčius, tačiau Julio Cesaras sužaidė patikimai. Taip pat pavojingai į vartus smūgiavo Vladimiras Bystrovas ir Aleksandras Keržakovas, tačiau brazilai apsigynė juo rusų atakų.

Po šių Rusijos atakų bangų prasidėjo Brazilijos šturmas. Jaunasis puolėjas Neymaras kelis kartus buvo atsidūręs pavojingose pozicijose, bet rusai spėdavo laiku išmušti kamuolį ar blokuoti jo smūgį.

Pietų Amerikos atstovai aktyviau žaidė iki pat kėlinio pabaigos, tačiau nei jie, nei rusai iki pertraukos nepasižymėjo ir rezultatas išliko nepakitęs.

Po pertraukos brazilai toliau stengėsi žaisti geriau. Neymaras ir vėl kelis kartus smūgiavo, bet jo bandymai buvo atremti. Taip pat pavojingai prieš vartus vos neišbėgo Kaka, tačiau Rusijos gynėjai sugebėjo laiku išmušti kamuolį.

Brazilai toliau bandė spausti varžovus, bet Rusija 73 minutę sugebėjo išsiveržti į priekį. Vienos atakos metu rusai užgulė Brazilijos vartus ir galiausiai įvartį įmušė Victoras Fayzulinas.

Po šio įvarčio Brazilija iškart siekė išlyginti rezultatą. Į aikštę buvo išleistas puolėjas Hulkas, kuris suaktyvino brazilų puolimą. Rusija ilgą laiką gerai gynėsi, tačiau 90 minutę rezultatas tapo lygus. Hulkas po puikaus perdavimo išvedė Marcelo, o po jo perdavimo kamuolį į tuščius vartus pasiuntė Fredas. Verta paminėti, kad prieš išlyginamąjį įvartį žiūrovus pralinksmino į aikštę išbėgęs fanas.

Per pridėtą teisėjo laiką šansų turėjo abi rinktinės, bet daugiau įvarčių pelnyta nebuvo ir rungtynės pasibaigė lygiosiomis. Tai buvo antrosios brazilų lygiosios iš eilės. Prieš tai Pasaulio čempionato šeimininkai 2-2 sužaidė su Italija.

Rezultatai:

  • Brazilija 1 – 1 Rusija
  • 73‘ [0 – 1] Victor Fayzulin
  • 90‘ [1 – 1] Fred
  • Kanada 0 – 2 Baltarusija
  • 29‘ [0 – 1] Sergey Balanovich
  • 87‘ [0 – 2] Vladimir Khvashchinski


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių