Quantcast

BMW teniso turnyro nugalėtojams – R.Berankio raketė

SEB arenoje vykusio teniso turnyro dalyviai buvo maloniai nustebinti organizatorių. Šeštadienio vakarą jų laukė vertingi prizai, sveikinimai, pramogos ir naujas 3 serijos BMW automobilis.

Susirinkusius salėje tenisininkus po įžanginio organizatorių žodžio pasiekė ir Lietuvą garsinančių teniso žvaigždžių Ričardo Berankio ir Remigijaus Balžeko sveikinimai. Sveikinimas nuskambėjo iš salėje sumontuotų ekranų. R.Berankis, kuris šiuo metu treniruojasi Jungtinėse valstijose ir todėl negalėjo atvykti į renginį, be sveikinimo žodžių komandai nugalėtojai perdavė padovanoti vieną pirmųjų savo teniso rakečių.

Pastaroji buvo įteikta daugiausia taškų surinkusiai „Sport“ komandai. Visi 16 komandos narių pritariant organizatoriams nusprendė, kad raketė su visų nugalėtojų vardais ir pavardėmis liks kaboti SEB arenoje.

2 ir 3 vieta užėmė Luxury ir Power komandos atitinkamai. Abi jos surinko vienodą taškų skaičių, tačiau antroji vieta visgi atiteko Luxury komandai, sužaidusiai daugiau setų.

Ketvirtoji vieta atiteko Modern komandai, kurios sudėtyje rungėsi net trys moteris. Organizatoriai pastebėjo, kad nugalėtojais gali būti laikomi visi dalyviai: taškų skirtumas tarp komandų buvo nedidelis, tad ir skirstymas į vietas greičiau simbolinis.

Visą vakarą susirinkusius linksmino Elektric Ladies muzikinis merginų trio, o vakaro intriga išliko po baltu audeklu paslėptas BMW  automobilis. Galiausiai prabėgus daugmaž pusantros valandos nuo renginio pradžios balta skraistė atskleidė paslaptį – visiškai naujo, iki šiol pasaulyje ir juolab Lietuvoje nedemonstruota 3 serijos BMW automobilį.

Pasaulinė šio automobilio premjera numatyta vasario 11 d. Tai pirmas automobilis su dyzeliniu varikliu aštuonių bėgių automatinę pavarų dėžę. Visiškai atnaujintas automobilio kėbulas, salonas. Tuo pat metu išlaikyta daug klasikos elementų – įsigyjęs naują automobilį pirkėjas visus jungkilius, automobilio valdymo elementus ras įprastose sau vietose.

Svarbi naujovė – dėl kėbulo dizaino ypatumų praktiškai nepastebimas pakeltas automobilio priekis. BMW automobilių importuotojo Lietuvoje „Krasta auto“ automobilių ir motociklų pardavėjas – konsultantas Tomas Puodžiūnas pasakojo, kad jau šiuo metu yra nemažai pirkėjų rezervavusių šį automobilį.

„Tai tikrai išskirtinis modelis ir tai liudyja susidomėjimas šiuo dar niekur nedemonstruotu modeliu. Yra klientų, kurie mums skambina kasdien ir klausia kada jis bus. Kai kurie net nežinodami visų detalių, jau yra sumokėję užstatą ir laukia kada šis modelis atsiras prekyboje. Galiu patikinti, kad su šiuo modeliu lenkiame panašios klasės konkurentų automobilius“, - pabrėžė T.Puodžiūnas.


Šiame straipsnyje: BMWtenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

barankinas varo

barankinas varo portretas
ir Lietuvą garsinančių teniso žvaigždžių Ričardo Berankio ir Remigijaus Balžiako sveikinimai.???????

piaras runkeliams

piaras runkeliams portretas
O pralaimejusiems-Berankio ranka?Ar cepura?

nupyzdino

nupyzdino portretas
Sako,kad rakete Fedios,pasieme kai nemate.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių