Quantcast

VMVT: stipriname komandą ir ieškome naujų narių – gyvūnų gerovės srities specialistų

  • Teksto dydis:

Siekdama stiprinti gyvūnų kontrolės sistemą Lietuvoje ir turimą komandą, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) kviečia prisijungti naujus specialistus. Iki metų pabaigos norima surasti trylika gyvūnų gerovės srities specialistų.

Numatoma, kad trys veterinarijos gydytojai-inspektoriai papildys Gyvūnų sveikatingumo ir gerovės skyriaus kolektyvą centrinėje VMVT Vilniuje.

Dešimt gyvūnų gerovės srities veterinarijos gydytojų-inspektorių bus priimti dirbti regioniniuose VMVT departamentuose – didžiuosiuose šalies miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, taip pat ir Telšiuose, Tauragėje, Marijampolėje, Alytuje bei Utenoje.

Jau paskelbtuose konkursuose aktyviai kviečiami dalyvauti tiek įgiję aukštąjį universitetinį veterinarijos studijų krypties išsilavinimą asmenys, tiek ir pabaigę biologijos ar gyvulininkystės studijas kandidatai, kurie turi reikiamos patirties gyvūnų gerovės ar gyvulininkystės srityje, išmano šios srities teisės aktus.

Laukiama iniciatyvių, motyvuotų, pasiruošusių būsimiems iššūkiams, gebančių atsakingai dirbti ir siekiančių tobulinti sistemą bei kurti modernesnę VMVT kandidatų.

Jeigu jūs pažįstate žmogų, puikiai išmanantį ir norintį dirbti šį darbą, pasiūlykite jam dalyvauti atrankoje.

Apie paskelbtas atrankas daugiau informacijos galima rasti: https://bit.ly/3l2KDF8


Šiame straipsnyje: VMVT 2018

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių