Quantcast

Veterinarinių vaistų kontrolei stiprinti pasirašytas bendradarbiavimo susitarimas su Latvija

  • Teksto dydis:

Vakar VMVT direktoriaus pavaduotojas Deividas Kliučinskas ir Latvijos maisto ir veterinarijos tarnybos direktorius Maris Balodis pasirašė susitarimą dėl bendradarbiavimo veterinarinių vaistų kontrolės ir registracijos srityje.

„Su Latvijos kolegomis mus sieja ilgalaikis ir nuoseklus bendradarbiavimas, o ši sutartis yra dar viena priemonė, kuri padės spręsti aukštos kvalifikacijos specialistų, vykdančių veterinarinių vaistų gamintojų tikrinimus, trūkumo problemas. Abiejose šalyse turime panašią situaciją, tai yra gana mažą veterinarinių vaistų gamintojų skaičių, bet šios srities valstybinei kontrolei reikalinga aukšta profesinė kompetencija ir praktinės žinios. Šio bendradarbiavimo pagrindu su Latvijos kolegomis vykdysime jungtinius patikrinimus, tokiu būdu dalinsimės teorine ir praktine patirtimi bei gerąja praktika”, – komentavo Deividas Kliučinskas, VMVT direktoriaus pavaduotojas.

Su Latvijos tarnyba tai pat bus bendradarbiaujama veterinarinių vaistų registracijos paraiškų vertinimo, registracijos procedūrų, veterinarinių vaistų kontrolės klausimais.


Šiame straipsnyje: VMVT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių