Quantcast

Verslo šventėje Šakiuose – apdovanojimų ir sveikinimų gausa

  • Teksto dydis:

Verslo šventė Šakiuose šiemet prasidėjusi projekto „Verslumo ir jauno verslo skatinimas Šakių mieste“, kuriame Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai yra partneris, tarpinių rezultatų pristatymu, tęsėsi kūrybinėmis emocinio intelekto ugdymo dirbtuvėmis jauniems verslams.

Odeta Bložienė su didžiuliu entuziazmu susirinkusiems pasakojo apie savo ir sesers Beatos Nicholson šeimos restoranų verslą, jo sėkmes ir išeičių paieškas pandemijos akivaizdoje.

Marijampoliečiai ir vilkaviškiečiai, atvykę pas kaimynus su dovanomis, pristatė savo gamintojų produktus, o Šakių verslo informacijos centrą su 20 metų sukaktimi renginio metu sveikino savivaldybės meras Edgaras Pilypaitis, Šakių verslo klubo nariai, socialiniai partneriai.

Renginyje dalyvavo ir Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas Mindaugas Misiūnas, už verslo bendruomenės telkimą Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Šakių atstovybės koordinatorei bei Šakių verslo informacijos centro direktorei Daivai Palukaitienei įteikė garbingą rūmų apdovanojimą – Padėkos ženklą.

Rūmų Šakių atstovybės narys MB „Šlepetija“ vadovas Tadas Bybartas merui įteikė siuvinėtą Šakių herbą, o verslo informacijos centrui – Poniškų privilegijų logotipą, atspindintį Šakių krašto patrauklumą turistams.

Svarbiu kasmetinio bendruomenės renginio akcentu tampa ir konkurso „Sukurta Šakių krašte“ nominantų skelbimas bei apdovanojimas.

Svarbiu kasmetinio bendruomenės renginio akcentu tampa ir konkurso „Sukurta Šakių krašte“ nominantų skelbimas bei apdovanojimas. Šiemet savo produktus konkursui pristatė Augusto Masevičiaus ūkis (kanapių sėklų aliejus Masa), pelnęs Šakių r. savivaldybės padėką su palinkėjimu tapti savivaldybę pristatančiu produktu ir Ernestos Draždžulytės-Ūsienės bitynas (medus su liofiilizuotomis uogomis ir žolelėmis), pažymėtas Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų padėka už drąsą kurti naujus produktus ir edukacinę veiklą. Konkurse taip pat dalyvavęs Paliekio dvaras pristatė antrą pagal dydį Lietuvoje dinaminį plaukiojantį fontaną su vaizdo ir garso projekcijų sistema, kaimo turizmo sodyba „Kukarskė“ – tradicinę suvalkietišką virtuvę , UAB „Lauksva“ – minkštą miegamą kampą „SQUARE“.  Menininko Kęstučio Dovydaičio sukurta Verslo skruzdė buvo įteikta nugalėtojui – UAB „Kuchmistrai“ už išmanųjį viešbutį „Zyplių dvaro oficina“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

David Graeber

David Graeber portretas
Po kiek mokat darbuotojams geriau pasakykit. Lietuva šitoje vietoje yra Meksikos ir Gvatemalos lygyje. Nusibodo tas smegenų plovimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių