Quantcast

Tv3 žurnalistei Kaune įteikta septintoji rūmų premija

  • Teksto dydis:

Kaune įteikta septintoji Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų ir Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus premija, verslo ir ekonomikos temas nagrinėjančiam žurnalistui. Konkurso nugalėtoja šiemet buvo pripažinta TV3 žurnalistė Kaune, Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus valdybos narė Vaida Girčė.

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas, akcinės bendrovės ,,Kauno Baltija“ generalinis direktorius Vidas Butkus šventės metu už puikų darbą šviečiant visuomenę pasveikino ir apdovanojo žurnalistę.

Pirmoji pagrindinė premija buvo įteikta 2014 m. „INIT TV“ vyriausiajai redaktorei Vilmai Garlinskienei (antroji skirta Jonavos laikraščio „Naujienos“ redaktoriaus pavaduotojai Irenai Nagulevičienei). 2015 m. premija įvertinta „Verslo žinių“ korespondentė Kaune Indrė Sesartė, 2016 m. – LRT laidos „7 Kauno dienos“ redaktorė ir žurnalistė Jurgita Pridotkaitė, 2017 m. – „Lietuvos žinių“ korespondentė Vilma Kasperavičienė, 2018 m. – Prienų ir Birštono laikraščio redaktorė ir žurnalistė Ramutė Šimukauskaitė, 2019 m. – „Kauno dienos“ žurnalistė Edita Radzevičiūtė Šileikė.


Šiame straipsnyje: Kauno PPA rūmai

NAUJAUSI KOMENTARAI

konfederacija

konfederacija portretas
perka )
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių