Quantcast

„Narys-nariui“ programoje – nemokamos Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų narių konsultacijos

  • Teksto dydis:

„Narys-nariui“ programoje galite rasti platų spektrą konsultacijų, kurios teikiamos rūmų narių – savo srities ekspertų rate. Kviečiame pasinaudoti teikiama nemokama pirmine pagalba, sprendžiant įvairius klausimus ar problemas versle.

UAB „Definra“, kurianti IT sprendimus, padedančius automatizuoti verslo procesus, vykstančius kompiuteryje, siūlo konsultacijas bei demonstracijas procesų automatizavimo klausimais. Tokiu būdu užtikrinamas didesnis produktyvumas ir procesų efektyvumas, geresnė klientų ir darbuotojų patirtis, standartizuoti ir lengvai audituojami procesai, geresnis prisitaikymas prie rinkos svyravimų ir sezoniškumo, mažesniais kaštai.

Dėl teisinių konsultacijų maloniai kviečiame kreiptis į „Narys-nariui“ programoje dalyvaujančius rūmų narius-teisininkus: advokatų profesines bendrijas „AVOCAD“, „Magnusson ir partneriai“, „Jurkonis ir partneriai Linden“, advokatų kontorą „Stašaitis & Partners“, MB „Verslo idėja“, advokato M. Pakamanio ir partnerių kontorą.

Jei Jums reikalinga konsultacija finansų valdymo, įmonių apskaitos, mokesčių, veiklos efektyvumo didinimo klausimais, susisiekite su programoje dalyvaujančiomis finansų srities rūmų narėmis –  UAB „Aurita“ ir UAB „Finansų logika“.

MB „DigiAstrum“ pasiruošusi padėti rinkodaros strategijų valdymo, prekinių ženklų kūrimo ir vystymo, bei tarptautinės rinkodaros ir plėtros į užsienio rinkas klausimais. 

MB „7 sprendimai“ yra pasiruošusi Jus pakonsultuoti rinkodaros klausimais; UAB „SDG – aplinkosaugos, teisės ir profesinės sveikatos srityse; UAB „Incon“ teikia statinių eksperto konsultacijas; UAB „ES Security“ Jums siūlo saugumo auditą, įvertinant saugomo objekto išorines ir vidines grėsmes; odontologijos klinika „CLINIC | DPC“ yra paruošusi rūmų nariams dovaną – nemokamą konsultaciją ir gydymo plano sudarymą.

Iškilus klausimams perkant, parduodant, įkeičiant turtą, maloniai į juos atsakys UAB „Verslavita“ ir MB „Difosa“.

Jums tinkamiausias draudimo sąlygas parinks rūmų nariai – ADB „Gjensidige“ ir UADBB „Drautoda“ (RZgroup draudimo brokeris).

Verslo klinikos ekspertės – Deimantė Mitkuvienė, „DMCONSULTING“ procesų ir kokybės valdymo konsultantė, krizių valdymo praktikė, ir Rūta Klimašauskienė, „FITIN“ personalo verslo partnerė, komandų santykių specialistė, padės parengti jūsų įmonės procesų pokyčių planą, išėjimo iš krizės ir atsistatymo scenarijus, rekomendacijas vadovui kaip išlaikyti darbuotojų produktyvumą, darbo taisyklių ir tvarkų, susitarimų su darbuotojais atnaujinimo planą ir veiksmų planą, kaip organizuoti įmonės veiklą ir darbą pokriziniu laikotarpiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių