Quantcast

LR Seimo ir LSU krepšinio rinktinių susitikime pergalę šventė Universiteto atstovai

  • Teksto dydis:

Liepos 1-ąją Lietuvos sporto universiteto (LSU) sporto salėje susitiko Lietuvos Respublikos Seimo narių ir Universiteto dėstytojų krepšinio rinktinės. Pergalę rezultatu 71:44 šventė ir LSU rektorės taurę iškovojo LSU dėstytojų komanda.

Jau pirmajame kėlinyje varžovus spausti ėmusi Universiteto komanda į antrąjį ketvirtį išsinešė 8 taškų pranašumą (21:13), o ilgąją rungtynių pertrauką pasitiko su dar didesniu atotrūkiu – po 20-ties žaidimo minučių pirmavo 40:15.

LR Seimo krepšininkai susitikime laimėjo vienintelį trečiąjį ketvirtį (14:12), po kurio pavyko šiek tiek sumažinti deficitą (29:52). Per lemiamas 10 minučių rungtynių kontrolė sugrįžo į LSU komandos rankas, tad pranašumą dar labiau padidinę (19:15) Universiteto krepšininkai šventė pergalę.

LSU Krepšinio studijų ir mokslo studijų centro vadovo Ramūno Butauto vadovaujamą Universiteto komandą į pergalę vedė 17 taškų pelnęs Antanas Ūsas ir 16 taškų surinkęs Vytautas Pliauga.

Be minėtų krepšininkų LSU garbę draugiškame turnyre gynė sporto ir partnerystės prorektorius Vidas Bružas, mokslo prorektorius Edmundas Jasinskas, krepšininkė Kornelija Balčiūnaitė, krepšinio subtilybes tiriantys Kęstutis Matulaitis, Šarūnas Šniras, Mantas Mickevičius, Audrius Sniečkus, Vitas Lendraitis, Artūras Simanavičius ir studentas Matas Juzeliūnas.

Tuo metu LR Seimo komandos gretose išsiskyrė 9 taškus surinkęs Virgilijus Alekna, 8 taškus pelnęs Audrius Petrošius ir 7 taškus įmetęs Andrius Mazuronis.

LR Seimui taip pat atstovavo Andrius Kupčinskas, Bronislovas Matelis, Kęstutis Mažeika, Audrius Petrošius, Kasparas Adomaitis, Jonas Jarutis, Laurynas Kasčiūnas ir Valdas Sinkevičius. Ekipai vadovavo Lietuvos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos sporto viceministras Linas Obcarskas.

Tai jau ne pirmas LR Seimo ir LSU dėstytojų komandos draugiškas turnyras. Tokios rungtynės buvo organizuotos 2019-ųjų gruodį – tąkart pergalę taip pat šventė Universiteto atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių