Quantcast

Lietuvos įmonės dalyvauja renginyje „TORINO FASHIONMATCH 2020“

  • Teksto dydis:

Spalio 5 dieną Italijoje prasidėjo tarptautinis, visą savaitę vyksiantis, tekstilės sektoriaus verslo kontaktų renginys „TORINO FASHIONMATCH 2020“. Jau penktą kartą organizuojamas tarptautinis renginys, inicijuotas Enterprise Europe Network ir  tarptautinės  tekstilės ir mados sektoriaus grupės, šiais metais pritraukė daugiau nei 500 įmonių iš 42 pasaulio šalių.

Esant grėsmei dėl COVID–19 renginys perkeltas į internetinę erdvę, tačiau dar pavasarį pradėti vykdyti tokio tipo renginiai ne išgąsdino, o priešingai, pritraukė didesnį skaičių norinčių dalyvauti įmonių, nes nuotoliniu būdu organizuojami renginiai leidžia sutaupyti laiką ir kaštus, o įmonės atstovai, net neišeidami iš savo biurų, gali ieškoti naujų partnerių  bendradarbiavimui, bendrų projektų vykdymui, atrasti naujas rinkas, dalintis žiniomis bei pasisemti naujų idėjų.

Renginys šiemet sulaukė didelio Lietuvos tekstilės  įmonių susidomėjimo. Pavasarį sėkmingai vykęs, Kauno PPA rūmų kartu su švedais organizuotas tarptautinis tekstilės renginys TEXTILE CONNECT 2020, po kurio buvo pasirašytas ne vienas sėkmės atnešęs kontraktas, paskatino ir padrąsino tekstilės įmones aktyviau dalyvauti tokio tipo renginiuose.

Šiuo metu net 36 Lietuvos įmonės yra užsiregistravusios dalyvauti virtualiuose susitikimuose su mados kūrėjais, gamintojais, tiekėjais bei prekybininkais. Renginio organizatoriai pasirūpino, kad  renginys būtų ne tik visapusiškai įdomus, bet ir naudingas:  be dalyvavimo tarptautiniame verslo kontaktų renginyje, dalyviai visą savaitę turi galimybę nuotoliniu būdu stebėti mados pristatymus bei diskusijas įvairiomis su mada ir tekstilės gaminių gamyba susijusiomis temomis.

Enterprise Europe Network, veikiantis Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose, organizuoja tarptautinius verslo kontaktų renginius įvairiems sektoriams. Platesnę informaciją apie renginius galite rasti čia: https://eenlietuva.eu/tarptautiniai-renginiai/


Šiame straipsnyje: Kauno PPA rūmai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių