Quantcast

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atvirų durų diena

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai pakvietė Kauno bei Marijampolės regionų verslininkus į jau tradicija tapusią Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų atvirų durų dieną. Renginio metu verslo atstovai susipažino su rūmų komanda ir daugiau sužinojo apie rūmų veiklą ir teikiamas paslaugas verslui.

Manome, kad geriausiai apie gaunamą naudą gali papasakoti jau esami rūmų nariai, todėl pakvietėme Vaidą Butkuvienę (UAB „Aurita“), Ingridą Biržienę (OneDress), Edviną Rajuncą (UAB „ES Security“) bei Sigitą Samulienę (MB „Filmai ir kvapai“) pasidalinti savo sėkmės rūmuose istorijomis.

Įkvepiantis Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentės Vaidos Butkuvienės pasidalijimas apie gaunamą vertę atskleidė verslo atstovavimo paslaugos svarbą. Viceprezidentė rūmų vardu kvietė įmones veikti kartu, nes, kaip ne kartą renginio metu minėjo rūmų generalinė direktorė Olga Grigienė, kartu mes esame stipresni. Ingrida Biržienė, rūmuose veikiančio Enterprise Europe Network sėkmės istorijos ir renginio metu pirmą kartą parodyto filmuko herojė pasakojo apie jau minėto tinklo paslaugas ir galimybes įmonėms bei kvietė aktyviai jomis naudotis. Apie bendrystę kalbėjo Edvinas Rajuncas, prie rūmų bendruomenės prisijungęs vos prieš kelis metus, bet jau galintis pasidalinti ne viena sėkminga partneryste su rūmų nariais. Apie suteikiamas tarptautines galimybes, „nematomą“ darbą organizuojant parodas ir įmonių stendus jose bei įtraukiančią ir jungiančią rūmuose veikiančių klubų veiklą pasidalino Sigita Samulienė.

Tradiciškas ne tik atvirų durų dienos formatas, bet ir galimybė prisistatyti visiems renginio dalyviams, po kurio laukė renginio svečio, kino aktoriaus, režisieriaus, TV laidų vedėjo Andriaus Žiurausko pranešimas „Kaip palenkti auditoriją į savo pusę“.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių