Quantcast

Gegužės – birželio mėnesiais startuos ACCESS mokymų programa norintiems kurti verslą

  • Teksto dydis:

Jungtinė mokymų programa bus sudaryta iš 4 blokų mokymų, vyksiančių net po dvi dienas. Jungtiniai mokymai – tai koncentruotas, turiningas ir interaktyvus praktinis patyrimas, kuris padės dalyviams atrasti ir išbandyti praktiškai svarbiausius žingsnius, kuriuos reikia padaryti, norint toliau vystyti idėjas ar verslą, kurie sprendžia realius vartotojų iššūkius ir atliepia jų realius poreikius. Baigę mokymus dalyviai gebės pasiekti suplanuotą verslo plėtros rezultatą, naudojant pristatytus įrankius ir metodus.

Mokymų temos išties įvairios ir labai reikalingos tiek verslo pradžioje, tiek jo vystymo stadijoje. Mokymų dalyviai sužinos apie marketingo kompleksą, pirminę rinkos analizę bei finansinį planavimą, gilinsis į prekės ženklo istoriją ir vaizdinės medžiagos rengimą, domėsis kanalų kūrimu ir valdymu. Mokymų metu taip pat bus kalbama apie organišką ir mokamą rinkodarą. Kiekvienoje temoje dalyviai bus supažindinami su teorija ir įgis teorinių žinių, bet ir atliks praktines užduotis, tad bus vystomi dalyvių praktiniai įgūdžiai.

Mokymus ves patyrę lektoriai, tikri marketingo srities profesionalai: viena Lietuvoje labiausiai žinomų asmeninių prekių ženklų vystymo eksperčių, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Verslo vadybos ir analitikos programos direktorė ir dėstytoja, Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) Vilniaus skyriaus valdybos narė, sertifikuota marketingo vadovė bei asmeninių prekių ženklų vystymo (angl. personal branding) ir rinkodaros konsultacijų įmonės „Persona Cognita“ įkūrėja ir konsultantė dr. Dominyka Venciūtė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto docentė, Finansų mokslų daktarė, El. vadovėlio "Finansų valdymas" (2010) autorė Doc. dr. Asta Klimavičienė, kūrybinės rinkodaros agentūros AdDrama bendraįkūrėja, lektorė ir strategė rinkodaroje dirbanti nuo 2009 metų Laura Domarkė bei EduMint bendraįkūrėjas, su rinkodara internete dirbantis 15 metų, šios temos seminaruose ir konferencijose mokydamas praleidęs virš 1000 valandų Domantas Širvinskas. Lektoriams talkins istorijų kolekcionuotoja ir pasakotoja, pozityvaus mąstymo šalininkė, neurolingvistinio programavimo praktikė ir WOOP entuziastė, rinkodaros ir komunikacijos ekspertė Vitalija Ročė bei OVC Consulting konsultantė ir partnerė Viktorija Matusevičiūtė.

Jau dabar kviečiame generuoti idėjas, ruoštis įkvepiantiems mokymams bei sekti naujienas projekto „Paramos verslui sistemos akceleravimas (ACCESS)“ soc. tinkluose bei interneto svetainėje https://istartup.eu/ ir Kauno prekybos pramonės amatų rūmų soc. tinkluose ir svetainėje https://chamber.lt/, kad būtumėte pirmieji pasinaudoję visiškai nemokama, tačiau išties vertinga galimybe.

Projektas Nr. LT-PL-4R-301 „Paramos verslui sistemos akceleravimas (ACCESS)“ įgyvendinamas pagal Europos teritorinio bendradarbiavimo tikslo INTERREG V-A Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną programą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių