Quantcast

Gegužę „Teleloto“ žaidėjams – penki automobiliai, deimantai ir daugiau nei pusė milijono eurų

  • Teksto dydis:

Atnaujins namus, grąžins paskolas, nudžiugins vaikus – tokius ateities planus vardina „Teleloto“ laimėtojai, per gegužės mėnesį iš viso susižėrę daugiau nei pusę milijono eurų. Šalia pinigų populiariausios šalies loterijos dalyviai gausiai dalinosi ir naujus automobilius. O vienos žaidėjos pirštą mamos dienos proga papuošė laimėtas žiedas su safyru bei deimantais.

Sumedžiojo elektromobilį

Per keturis gegužės mėnesio žaidimus „Teleloto“ dalyviai laimėjo penkis naujus automobilius. Vienas jų – elektromobilis „Nissan Leaf“ – atiteko vilniečiui Algirdui, kuris bilietą įsigijo vykdamas į medžioklę.

„Kartu su draugu sustojome Utenoje, pakeliui buvusioje parduotuvėje, ir jis paėmė tris bilietus. Bet iš jų pasirinko tik vieną – tai aš paėmiau likusius du“, – pasakoja vilnietis.

Sekmadienį „Teleloto“ laida skambėjo namų fone, tad Algirdas nugirdo, kad automobilį laimėjo bilietas, pirktas Utenoje. Nuskubėjęs prie televizoriaus vyras atpažino dalį skaičių. Tik nežinojo, ar savo bilieto, ar draugo.

„Puoliau prie piniginės, susiradau bilietą. O kai pamačiau, kad numeris sutampa – pradėjau drebėti“, – prisimena „Teleloto“ žaidėjas.

Dabar naujas elektromobilis jau stovi Algirdo kieme. Tiesa, jį vairuoja laimėtojo žmona – mat vos kelios dienos iki laimėjimo vilnietis įsigijo dar vieną automobilį.

„Mūsiškis buvo jau labai senas. Tad prisiruošiau nupirkti naują – penktadienį kaip tik viską sutariau su pardavėju. Tad galiausia turime kiekvienas po naujus ratus“, – juokiasi „Nissan Leaf“ laimėtojas.

Visą bilieto lentelę užbraukė 90-metė

Gegužės mėnesį 11 žaidėjų laimėjo ir didžiuosius loterijos prizus. Vienas jų – 21 651 Eur – atiteko vilnietei Liudmilai. O laimėjimo liudininke tapo jos garbaus amžiaus mama.

„Mamai 90-imt ir ji labai mėgsta žiūrėti „Teleloto“ bei braukyti bilietus. Įprastai ji laidas stebi su emocijomis, komentuoja – o tą sekmadienį buvo neįprastai tyli. Galiausia išgirdau kvietimą: „Liuda, atbėk!“ Atėjusi pamačiau, kad visa lentelė užbraukta“, – pribloškusią akimirką prisimena Liudmila.

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su pinigais, moteris sako, kad turi dukrą, kuri perka butą. Tad padės jai.

„Ji dar kol kas nieko nežino. Šiandien atvažiuos ir pranešiu džiugią žinią“, – su jauduliu kalbėjo vilnietė.

Mamos dienos proga – žiedas su safyru ir deimantais

Šalia pinigų ir automobilių „Teleloto“ žaidėjai praėjusį mėnesį išsidalino ir 500 įvairių prizų. Vienas jų – mamos dienos proga kaunietei atitekęs žiedas su safyru ir deimantais.

„Kadangi šventėme, sekmadienį laidos nemačiau. Tad bilietą pasitikrinau pirmadienį internetu. Tada šventė prasitęsė“, – ypatingu laimėjimu džiaugiasi kaunietė.

Gegužę „Teleloto“ žaidėjai iš viso išsidalino 536 897 Eur. Automobiliai laimėti Marijampolėje, Utenoje, Vilniuje, Šilutėje ir Šiauliuose.

Papildomus laimėjimus atnešė ir internetinis žaidimas „Teleloto+“. Jo dalyviai, kurie patys gali rinktis skaičius, per praėjusį mėnesį pasidalino 16 083 Eur.


Šiame straipsnyje: telelotobilietų loterija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nemeluokit

Nemeluokit portretas
jokių čia laimėjimų didelių nėra, net kampų nebeužbraukai. Iš vis per metus laiko,kiek nusiperki bilietų gal pora eurų ir laimėjau. Apgavystė ir tiek.

...

... portretas
Nebepirksiu,kazkur tie laimejimai nukeliauja,net kampu nebeduoda išlošt,

Ale kur

Ale kur portretas
tie pralobusieji naujalietuviai,naujose karietose ir brangakmeniais ispuosti!? Juk,pagal pateikiamus rodiklius - jau koznas ne po karta laimejome!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių