Quantcast

Forumas „Eksporto kodas. Ko nerašo vadovėliai?“

  • Teksto dydis:

Forumas „Eksporto kodas. Ko nerašo vadovėliai?“ – unikali galimybė besidomintiems eksportu sužinoti tai, ką jau išmoko geriausieji

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei rūmuose veikiantys Enterprise Europe Network ir Eksportuotojų klubas jau antrą kartą, organizuoja forumą eksporto tema. Tęsiant bendradarbiavimą su UAB „Ekspozicijų centras“, forumas vyks spalio 11 d. parodos „Rinkis prekę lietuvišką 2019“ metu Žalgirio arenos amfiteatre.

Norite plėsti savo verslą užsienyje? Šiais metais forumas „Eksporto kodas. Ko nerašo vadovėliai?“suteiks unikalią galimybę semtis eksporto patirties iš patyrusių įmonių, bei sužinoti tai, ką jau išmoko geriausieji, todėl nepraleiskite progos – registracija jau prasidėjo.

Savo patirtimi ir sėkmingomis eksporto istorijomis dalinsis UAB „Biok“, UAB „Helisota“, UAB „Axioma Metering“, UAB „Rūta“, UAB „Aciety“ ir UAB „Hoptrans Logistics“. Žiniomis kaip pasitelkus neuromarketingą pasiekti sėkmę bei naujausiais šios srities tyrimų rezultatais dalinsis KTU EVF Skaitmenizavimo mokslo grupės tyrėja Eglė Vaičiukynaitė, o sveikatinimo paslaugų ekspertai diskutuos apie lietuviškų paslaugų eksportą.

Visa tai ir dar daugiau jau spalio 11 d. Kaune, Žalgirio arenoje, forume „Eksporto kodas. Ko nerašo vadovėliai?“. Dalyvavimas nemokamas, tačiau būtina registracija. Registruotis į renginį galite čia. Daugiau informacijos apie renginio pranešėjus, įmones ir diskusijos dalyvius rasite PROGRAMOJE.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių