Quantcast

„Kauno dienos“ studijoje – kandidatė į Metų kaunietės titulą M. Arutiunova

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi kandidatė į Metų kaunietės titulą Marija Arutiunova.

M. Arutiunova, Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė, praėjusiais metais itin ryškiai sužibėjo vokališkai ir dramaturgiškai sudėtingu Elizabet vaidmeniu Michaelo Kunze'ės ir Sylvesterio Levay miuzikle „Elisabeth“. Ji Kauną ir Lietuvą garsina vokalinėmis muzikinių žanrų – nuo miuziklo iki operos – galimybėmis, savo aktoriniais gebėjimais scenoje ir būdama kino filmų balsu.

„Įdomus procesas – pažinti herojes per save ir save per jas. Scenoje gyvenu tarsi kitą gyvenimą, galiu peržengti savasties ribas, tapti, kuo tik noriu. Tai be galo įdomu!“ – „Kauno dienai“ pasakojo M. Arutiunova.

Kviečiame susipažinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar čia mis rinkimai???

Ar čia mis rinkimai??? portretas
Per kurį galą ar pusę žiūrėti ,kad pamatyčiau Metų kaunietės titulą? Ar nors vienam kauniečiui ką nors gero padarė-- neteko girdėti... Visi mokytojai ,gydytojai ,viešojo transporto vairuotojai ir kiti dirbantys daug kartų vertesni titulo.. Čia ne MIS rinkimai.. .

To Algirdas

To  Algirdas  portretas
Marija apie ta algirda ner ka ir kalbėti matyt kad žmogelis menko mastymo jeigu Vanaga su jumis palygino Jusu mes visai nepažystam ir ne visi asilai Algirdai lietuvoje trenkti šlapiu maišu bet aš už Vanaga už Drobezku balsuočiau abiem rankom tai lietuvoj pasaulinio lygio žinomi pasaulio atlykėjai garbine lietuva man ta grybė nausėda pagal juos tuščia vieta o jus Marija tiesiog mums nežinoma neregėta negirdėta ir neaišku kodėl jus norite kad aš čia gimus augus Kaune už jus negirdėta nežinoma žmogu balsuočiau Aš tikrai Marija už jus daugiau gero padariau kaunui lietuvai užauginau du gerus aukšta moksla baigusius ir dirbančius lietuvai vaikus Mano nuomone jus jaunos moteriškaitės per anksti save keliat dar nieko doro neužsitarnavot

Anonimas

Anonimas portretas
m
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių